- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Rosszul fogalmaztam. Nemcsak szövegszerkesztés, hanem programozási feladatok is lesznek/vannak, amikben annyira nem vagyok jó. Ebben az esetben inkább bevinném a laptopot/netbookot, és akkor a haverom tudna segiteni ott a suliban nekem órák után, és nem is kéne szabad gépet vadásznom az iskolában. Vili?
-
Honkydoo
őstag
Szia!
Én HP vagy dell párti vagyok.
Létezik a HP laptopoknak úgynevezett renew kategóriája.
Ezek újracsomagolt gépek, amik teljesen újnak számítanak.
Nagy előnyük hogy olcsóbbak, mint a teljesen új társaik.HP Probook 5310m
Előnye:
- olcsó
- fémházas
- könnyűHátránya:
- nem core i5-ös proci
- nem 15 colos kijelzőSzerintem hordozásra ideális és nem is túl drága.
-
Blaise
veterán
"egyre több lesz a szövegszerkesztős/egyéb ilyesmi feladat, netán esetleg néha bevinném az iskolába is."
Csak én nem értem az összefüggést?
-
Drenadar
veterán
suliba laptopot cipelgetni főleg egy 15"-st teljesen felesleges...
lehet csak én jártam "gettó" suliba de ott minden tűnt el, amit nem lehetett bezárni, és elég lusták voltunk mindig a szekrényhez futkorászni.
vagy az az elv, hogy miért pont a te laptopod "tűnne" el tesi óra alatt?
lehet az első pár napban menő hogy van laptopod, de inkább tanulj, teljesen felesleges eszköz suliba. elég egy mobil is... ha meg a gizdulás a cél, akkor ne add lejjebb lenovo X1-nél!
-
Z86
őstag
Az asus előző sorozatában - asszem K51JE
- volt egy hibás széria, amivel sokat szívtak a vásárlók, viszont az asus cseszett szervizelni őket, mondván nincs semmi bajuk. Elég gáz hozzáállás.
Az acerhez érdemes venni +2 éves garanciakiterjesztést, kb 20k.
Továbbá ajánlom figyelmedbe a Fujitsu a530-at, 114k környékén kapható i3-as procival és matt kijelzővel, 3 év garival. -
tDr1v3r
veterán
Ha az üzemidő is fontos, akkor netbookot vagy tabletet nézz ki magadnak... sokkal jobban jársz vele, lesz egy elég kicsi géped hordozásra az erős PC mellett.
-
7600 GS
addikt
2x ment el.
-
7600 GS
addikt
Játék ami el kell hogy fusson rajta az a CS meg a World of Tanks dehát ezt már a mai laptopok többsége tudja futtatni.
A többi nagyobb játékot úgyis a PC-n játszom.
-
7600 GS
addikt
Nézegetem amiket Thome fórumtárs ajánlgat, a HP-k nemrosszak.
-
kmisi99
addikt
Én ilyen célra egy kínai tabletet akarok egy tartóval ami laptopszerűvé teszi és csak kb 1/4 ébe kerül egy olcsó laptopnak
-
7600 GS
addikt
Megnéztem az Acer-t, és külsőre tetszik, csak az Asusnak jobb az ára. Egyébként nem értem, miért óvnak az Asustól. A családban van egy 8 éves Asus laptop, mai napig hibátlanul végzi a dolgát, csakhát kicsit már hangosabb, ezen kivül hibátlan.
Thome: Hát igen, pöppet érdekes a szinvilága.
Asuséknál nagyon tetszik, hogy jópár szinben lehet kapni azt a laptopot amit kinéztem (kékben nagyon tetszik
)
-
Thome
veterán
Az az 5552G amire gondolsz, annak elég gyér az üzemideje, ami nála szempont, nem igazán ajánlom!
Bejegyzés írónak:
Ha játszani is akarsz rajta, akkor itt egy jó kis alternatíva olcsón: Másik 5552G
Szerk: Elég érdekes színe van a gépnek, most nézem...
Szerk2: Itt egy G6, 2 gb memória híján ugyanazt tudja: HP G6
Szerk3: Itt van még olcsóbban, 4gb memóriával, 750gb HDD-vel: HP G6 ver 2 -
Espla
aktív tag
ha otthon is van gép és a suliban is,
akkor elég egy pendrive -
Alexios
veterán
vegyél egy használt t61-et, azt nem fogod tönkretenni, szövegszerkesztésre elég erős is, akkuból ha jól rémlik lehet bele rakni még egyet, dokkolóval is használhatod, és az odd-t lecserélheted hdd-re
-
Acer 5552G a sláger.
-
7600 GS
addikt
Ahogy elnézem kicsit hosszú lett.
Véleményeket várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Rövid eszmefuttatásom lényege a következő: Hosszas gondolkodás után arra az álláspontra jutottam, hogy kell nekem egy...
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest