Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Rosszul fogalmaztam. Nemcsak szövegszerkesztés, hanem programozási feladatok is lesznek/vannak, amikben annyira nem vagyok jó. Ebben az esetben inkább bevinném a laptopot/netbookot, és akkor a haverom tudna segiteni ott a suliban nekem órák után, és nem is kéne szabad gépet vadásznom az iskolában. Vili?
-
Honkydoo
őstag
Szia!
Én HP vagy dell párti vagyok.
Létezik a HP laptopoknak úgynevezett renew kategóriája.
Ezek újracsomagolt gépek, amik teljesen újnak számítanak.
Nagy előnyük hogy olcsóbbak, mint a teljesen új társaik.HP Probook 5310m
Előnye:
- olcsó
- fémházas
- könnyűHátránya:
- nem core i5-ös proci
- nem 15 colos kijelzőSzerintem hordozásra ideális és nem is túl drága.
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
Blaise
veterán
"egyre több lesz a szövegszerkesztős/egyéb ilyesmi feladat, netán esetleg néha bevinném az iskolába is."
Csak én nem értem az összefüggést?
-
Drenadar
veterán
suliba laptopot cipelgetni főleg egy 15"-st teljesen felesleges...
lehet csak én jártam "gettó" suliba de ott minden tűnt el, amit nem lehetett bezárni, és elég lusták voltunk mindig a szekrényhez futkorászni.
vagy az az elv, hogy miért pont a te laptopod "tűnne" el tesi óra alatt?
lehet az első pár napban menő hogy van laptopod, de inkább tanulj, teljesen felesleges eszköz suliba. elég egy mobil is... ha meg a gizdulás a cél, akkor ne add lejjebb lenovo X1-nél!
-
Z86
őstag
Az asus előző sorozatában - asszem K51JE - volt egy hibás széria, amivel sokat szívtak a vásárlók, viszont az asus cseszett szervizelni őket, mondván nincs semmi bajuk. Elég gáz hozzáállás.
Az acerhez érdemes venni +2 éves garanciakiterjesztést, kb 20k.
Továbbá ajánlom figyelmedbe a Fujitsu a530-at, 114k környékén kapható i3-as procival és matt kijelzővel, 3 év garival.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
Ha az üzemidő is fontos, akkor netbookot vagy tabletet nézz ki magadnak... sokkal jobban jársz vele, lesz egy elég kicsi géped hordozásra az erős PC mellett.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
7600 GS
addikt
2x ment el.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Játék ami el kell hogy fusson rajta az a CS meg a World of Tanks dehát ezt már a mai laptopok többsége tudja futtatni. A többi nagyobb játékot úgyis a PC-n játszom.
-
7600 GS
addikt
Nézegetem amiket Thome fórumtárs ajánlgat, a HP-k nemrosszak.
-
kmisi99
addikt
Én ilyen célra egy kínai tabletet akarok egy tartóval ami laptopszerűvé teszi és csak kb 1/4 ébe kerül egy olcsó laptopnak
-
7600 GS
addikt
Megnéztem az Acer-t, és külsőre tetszik, csak az Asusnak jobb az ára. Egyébként nem értem, miért óvnak az Asustól. A családban van egy 8 éves Asus laptop, mai napig hibátlanul végzi a dolgát, csakhát kicsit már hangosabb, ezen kivül hibátlan.
Thome: Hát igen, pöppet érdekes a szinvilága. Asuséknál nagyon tetszik, hogy jópár szinben lehet kapni azt a laptopot amit kinéztem (kékben nagyon tetszik )
[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
Az az 5552G amire gondolsz, annak elég gyér az üzemideje, ami nála szempont, nem igazán ajánlom!
Bejegyzés írónak:
Ha játszani is akarsz rajta, akkor itt egy jó kis alternatíva olcsón: Másik 5552G
Szerk: Elég érdekes színe van a gépnek, most nézem...
Szerk2: Itt egy G6, 2 gb memória híján ugyanazt tudja: HP G6
Szerk3: Itt van még olcsóbban, 4gb memóriával, 750gb HDD-vel: HP G6 ver 2[ Szerkesztve ]
-
Espla
aktív tag
ha otthon is van gép és a suliban is,
akkor elég egy pendrive -
Alexios
veterán
vegyél egy használt t61-et, azt nem fogod tönkretenni, szövegszerkesztésre elég erős is, akkuból ha jól rémlik lehet bele rakni még egyet, dokkolóval is használhatod, és az odd-t lecserélheted hdd-re
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Acer 5552G a sláger.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
7600 GS
addikt
Ahogy elnézem kicsit hosszú lett. Véleményeket várok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NBA és kosárlabda topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest