Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
Másképp, és inkább másra használod, ez a különbség. Én jellemzően, amikor megnyitok egy cikket, vagy rákeresek valamire, akkor nem csak egy oldalt vagy csak egy megoldást keresek, hanem minden az adott kérdéssel összefüggő kérdést és választ is. És az azokból leágazó kérdéseket és válaszokat is. Ez sokszor eredményezi, hogy rengeteg oldalt nyitok meg és tartok megnyitva, mert sokszor oda vissza ugrálok is, ahogy az összefüggéseket szépen beteszem a magam kis megértés fájába.... Gyakorlatilag én így tanulok.
(És akkor még nem beszéltünk facebookról, amit ugyan ritkán nézek meg, de akkor ilyen olyan okból napokat/heteket/hónapokat és esetenként évekre visszamenőleg tekerek vissza, amit a facebook annyira nem honorál barátian, jellemzően kifagyás közeli állapotba is képes vinni a gépet.... Add hozzá még azt is, amikor valamit ott találsz, amit szintén megnyitsz külön tabon, vagyis már két facebook oldalad lesz megnyitva... Remélem el tudod képzelni...
)
Új hozzászólás Aktív témák
lo A jó öreg Phenom II X6 egy kevésbé öreg i7 4820k-ra cserélődött, az alaplapon pedig most sem spóroltam.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest