- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Entryy
aktív tag
Mi Hétfőn kajáltunk egyet Sopronban hárman. Az többe került. Beszarás...
-
toeki
senior tag
frankfurtból berlinbe még 500km
bár hogy miért kerülne arra az jó kérdésberlint egyébként 10 óra alatt megállás nélkül lazán le lehet vezetni, persze ebbe nem vesszük bele, hogy néha meg is kell állni nyújtózni/pisilni/enniinni... + a városba beérve sem 5 perc eljutni a szállásig
szerk: akkor jól gondoltam, hogy kerülővel menne
-
-
Mr.Csizmás
titán
jó, de a nappali autózás helyből mínusz 1-1 nap, meg estére megérkezel, akkor helyből alvás, vagy aki éjszaka vezet, akkor az offos, parkolóhelyet is kell esetleg fizetni, szóval ugyanott vagyunk ha ár/érték indexet nézzük. ( 9 literes fogyasztással kb. egy 10-essel lenne olcsóbb fejenként, az pont 2 éj/fő átlagolva)
-
válasz
Mr.Csizmás #4 üzenetére
Oke ertem, csak a bejegyzes cime valahogy arra utal, hogy milyen occson ki lehet hozni, erre irtam, hogy azert joval kevesebbol is kijon es a plusz lovet is el lehet kolteni szeszre.
Nyilvan aki vonatozik inkabb.
Semmi gond vele.
-
Szerintem az utazas nagyon draga. 5-en beultok egy autoba, reggel elindultok, este ott vagytok. Oda-vissza kb 1800 km, nemet palya ingyenes meg, szlovak/cseh matricat nem tudom, de a magyarnal biztos nem dragabb, szoval azt is beleszamolva uzemanyaggal matricakkal egyutt is kijon fele arbol.
-
total90
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Gyertek münchenbe oktoberfestre
-
Mr.Csizmás
titán
achtung
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 1st notice: ez egy személyes feljegyzés.FAQ+FYI+RTFM: az ajánlat 5 emberre jó (optimális, gazdaságos)A vonatjegy...
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest