- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smarci2000
tag
válasz
firstman3333 #1447 üzenetére
Megnéztem, mikor elindítom a linx-et mindegyik szépen felpörög 100%-ra.
-
smarci2000
tag
válasz
firstman3333 #1424 üzenetére
Köszönöm! Megnéztem 85 a Tj max. Akkor lehet hogy ennyire letudja hűteni a hűtő, vagy rossz a szenzor?
Nem lehet hogy fel kéne rakjak egy modolt bios-t? -
smarci2000
tag
A szobámban ~21-22 °C van. Az msi afterburner 50 fokot mutat a processzor hőmérsékletére, az első magra 48-at, a másodikra 38-at,a harmadikra 43-at, a negyedikre 30-32-őt mutat úgy hogy csak a chrome van megnyitva. Ez valószínűbb? Azt vettem még észre hogy elég nagy különbség a magok hőmérséklete között. Lehet hogy rossz a processzor szenzora?
-
smarci2000
tag
Köszönöm a segítséget, de úgy döntöttem, hogy nem tuningolok, mert már az előző Pentium E6300-nál, ha 2.8-ról 3 ghz-re emeltem az órajelet kékhalált kaptam... Viszont akadt egy probléma. Nem mindig elsőre indul el a gép. Lehet hogy a ramokat vissza kéne vegyem 1333 mhz-ről 1000 mhz-re?
-
smarci2000
tag
Köszönöm mindenkinek! Majd írok helyzetjelentést.
-
smarci2000
tag
Jó estét!
Immáron én is egy Xeon E5440-et használok az ASRock G41C-VS alaplapomban. Viszont a BIOS-ban észrevettem, hogy a szorzó fel van oldva. Ez minden Xeonnál így van, vagy az enyém különleges?
Még egy kérdés: milyen hűtőt érdemes rá venni? Max 2-300 mhz-et húznék rajta.
A válaszokat előre is köszönöm!Marci
-
smarci2000
tag
Sziasztok!
http://www.aliexpress.com/item/Intel-Xeon-E5440-2-83GHz-12M-1333-Processor-close-to-Core-2-Quad-Q9550-CPU-works/2041513908.html
Hamarosan beszerzek egy ilyen processzort. Elvileg mennie kéne az alaplapommal (ASRock G41C-VS), de félek hogy modolni kell a BIOS-t, amihez egy kicsit se értek. Nézegettem oldalakat, hátha van kész, letölthető, de nem találtam. Ez ügyben szeretnék segítséget kérni, hogy miként fogjak hozzá.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Sweet.tv - internetes TV
- Automobilista 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite