Új hozzászólás Aktív témák

• Necroman_Mk2

őstag

Már korábban is kísérletezgettem a Linux-szal, mint másodlagos oprendszer, de aztán 2012-ben átváltottam élesre, amikor föltettem az akkori laptopomra egy Ubuntu LTS-t a Windows mellé. Azóta nem csak hogy megkedveltem, de fő rendszernek inkább azt használom, a W10 meg marad a játékokra. Oké, pár egyszerűbb indie címet Linux alól tolok, ha megy a futtató fájlja az aktuális kiadáson (sajnos nem mindig lett így megírva), a Wine-t viszont amennyire lehet, kerülöm.
    Ha megkésve is, de boldog születésnapot, és még legalább ennyit neki!

#10 KAMI911 Jajj! :DDD

#61 aujjobba Azért az a pár százeléknyi részesedés is több millió darab PC-t takar, amire már lehet építkezni. Tény, hogy a Windows "out-of-the-box" megoldása sokaknak kellemesebb, pláne az üzleti világban, de azért a görbe is mutatja, hogy van bizony részesedés növekedés. Egyrészt ugye megjelentek a felhasználóbarát disztrók (Ubuntu, Mint), másfelől régi, a Win által nem támogatott hardvereken még mindig naprakész alternatíva a fentebb is taglalt netezésre, vagy egyszerűbb irodai műveletekre. Ha lenne egy hostelem, akkor public gépeknek biztos Linuxot futtató, kiszuperált PC-ket használnék.

Új hozzászólás Aktív témák