- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tithian
őstag
válasz Johnny Cage #113 üzenetére
200-ba már majdnem belefér a tesztelt monitor nagyobb testvére, az S2431W.
Jelenleg 208-210K-ért kapható itthon is (és elvileg van is bolt, ahol van raktáron belőle), de itt a fórumon is írta valaki, hogy 210K alatt tud szerezni. Néhány hónapja még 250K körül mozgott az ára, de azóta majdnem a 245T szintjére esett...Szerintem jó beruházás. CRT (Sony G520) után kezdtem használni, input laget nem vettem ésre (a tesztek szerint átlagosan 32ms), szellemképeknek pedig nyomuk sincs. Ha UT és Freespace alatt nem tűnik fel semmi, szerintem emiatt nem érdemes aggódni.
Az interpolációja is kiváló, akár 640x480-as játékokat is élmény játszani rajta. Sőt, jobban néznek ki, mint CRT-n.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amatőr csillagászat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Elég korrekt áron, Samsung Odyssey G7 240Hz/32'/2K ÍVELT Garanciális szinte új!
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- LG (LS27BG400EUXEN ) 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest