Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
A Q9400-amat is közel 4 évig hajtottam, igaz előtte sokat cserélgettem, volt egy hosszabb AMD-s időszakom, Athlon XP-vel, Sempronnal, azán 2 db. X2-essel, az első két magos procijaimmal, de végül 2 Core 2 Duo és Quad után azt hiszem Inteles lettem és maradok is. Anno a CM: Dirt első része 8800GTX-el egy 2.8GHz-es AMD X2-essel szaggatott max grafika alatt picivel, majd érdekes módon a Core 2-es 2.4Ghz-essel már nem, nekem ennyi bizonyíték elég volt, ahogy anno láttam a Radeonos erős kártya egy negatív tulajdonságát ami miatt nem veszek, hogy minden játékhoz más driver (vagy catalyst) kellett. Szóval az AMD minden területen olcsóbb meg szép, de köszi nem, én inkább nyugodtan szeretnék játszani és ehhez mostanában már nem kell 3-4 évnél hamarabb cserélnem.

-
Tuco Ramirez
őstag
-
-
atti_2010
nagyúr
el van csak két videokártya kell a gépébe abból is középkategóriás akinek
Azért rossz tanácsot ne adjunk senkinek, ha lehet és 1 mód van rá a 2 kártyás rendszereket kerülni kell, egyrészt mert 2 kártya drágább másrészt nagyobb veszteséggel dolgoznak mint 1 kártya és vannak játékok ahol botrányosan bugosan működnek, lényegtelen hogy SLI vagy CFX.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Synology NAS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest