- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
senki nem tekergeti pistike nyakát az az asztal alatt, csak mivel még a Linux-ot használó pistike is elgondolkozik, hogy vajon, ha céges szinten alkalmaznák a Linux-t, nem ütné-e fel a fejét valami kompatibilitási probléma például, aminek orvoslására a munka és a termelés hevében mér nincs lehetőség ... ezért szerintem mindenki éllből win-t használ ...
nem elrettentő dolog például az sem, hogy jó ha ért valamit hozzá az ember...
például tudni managelni a cron daemont (nagyon régen volt, bocs ha hülyeséget írtam), hogy tényleg ne tötsön be minden lószart, ami nem is kell, továbbá tudni kell feltelepíteni is egy Linux-t, hogy tényleg csak az menjem fel, aminek fel kell mennie ... jó ez IT terület, de hangsullyoznám, nem minden vállalkozás indul úgy, hogy IT embere is van, és itt borul a bili, itt kerül be a képbe default a windows.... aztán ha mér megy a szekér .. és kell IT ember, nem fongak áttérni Winr-pl Linuxra ha már egyszer határidők vannak, anyagleadások ...mint írtam .. senkinek nincs kedve úttőrőt játszani ...
.. mivel nem tudják hogy ezen az úton járt már valaki ...és ezért az előtted szólóhoz csatlakoznék én is, hogy nem lehetne-e mégis egy rövid kis írást kifejteni erről ...
a P2-es, P3-as gépek nem zavarnak senkit, hiszen nem video vágásra (HDD, CPU, MEM) nem DTP-re (MEM, CPU) se nem játékra (VGA, MEM, CPU, HDD) kell a gép, hanem számokat beprüónytyögni ...
szóval jelezni szeretném, van még egy ember, aki szivesen látna pár soros szösszenetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Linux kezdőknek
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Analóg fényképezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Keresünk dokkolókat
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest