Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
üzenetére
Jaaa! Deja-vu!

Múltkor én is elő akartam venni egy videóCD-t, mert nagy favorit volt a film, erre 3 perc után közli velem, nem olvasható a lemez. Elkezdtem lecsekkolni a lemezeim, és biza a noname 6 éves cd-im, a főiskolás képeimmel mentek a kukába, vagyis a lámpára dísznek, a 8 éves márkás cd-k szintén ott kötöttek ki. Volt köztük minden, linux, dédelgetett, etetett trójaik, e-könyvek, jegyzetek, zenék. Szerencsére, 7 évfolyamtársam hosszas kutakodása eredményeképp visszakaphattam a fényképeim 60~70%át, a zene nem fájt mp3 volt, e-könyvért morcos voltam, de megtaláltam, a jegyzeteim pedig megsárgult füzetlapokon megvannak még. A bakelitjeink még mindig jó egészségnek örvendenek. A kazetták is, bár azokon már kicsit lassabb lett a zene, meg mélyebb is ezáltal.
Ja meg a fotókörös saját magam által előhívott fekete/fehér képeim is megvannak, mennyit is lehetett ökörködni az előhívással, záridővel, filmérzékenységgel. És az a sok vegyszer
, milyen jó volt lámpásba szalonnasütéskor, amikor eltévedtünk az erdőben... vagy koncertfotózáson 2 másodperces záridővel állvány nélkül 20 méterről fényképezni. Amíg nem ittam célzóvizet be-bemozdult a kezem, utána már nem, aztán a végén nem bírtam egyenesen állni sem. 
De ettől még mindig a 24 bitet választanám a 16 helyett, ha rá lennék szorulva a digitális mindenre.
De hát van amiben kényes vagyok.
Jó alakú bányarémmel sem bújnék össze, még hátulról sem, pedig azon is van luk, csak a körítés más, amit akkor is tudnék, ha a kutya póz miatt az akció közben a látómezőn kívül esik a nem szép része.
Persze ez megint kisarkított és nem idevágó példa.
Vagy mégis lehet analógiát vonni a témák közt?
De itt legalább a topic témájában is érdemihozzászólást tettem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Cudy routerek
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, milyen jó volt lámpásba szalonnasütéskor, amikor eltévedtünk az erdőben... vagy koncertfotózáson 2 másodperces záridővel állvány nélkül 20 méterről fényképezni. Amíg nem ittam célzóvizet be-bemozdult a kezem, utána már nem, aztán a végén nem bírtam egyenesen állni sem. 
Jó alakú bányarémmel sem bújnék össze, még hátulról sem, pedig azon is van luk, csak a körítés más, amit akkor is tudnék, ha a kutya póz miatt az akció közben a látómezőn kívül esik a nem szép része.
Vagy mégis lehet analógiát vonni a témák közt?