Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH-User
addikt
Jó kis valami.
Bár, engem nem vonz. 
-
Napfénysüti
nagyúr
Szép canga.

-
kmisi99
addikt
arrafelé is kecskének hívják a biciklit

-
14adam
addikt
válasz
venember83
üzenetére
-
Gergő_
őstag
válasz
venember83
üzenetére
persze, hogy parasztok, de épen inkább lehet rajtuk röhögni. ,,Mi azért nem voltunk ennyire hülyék"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@Csemike
Azért biztonságos, mert nem törik szilánkosra, és nem kapnak a gyerkőcök poszthumusz darwin-díjat. -
rolkaDb
aktív tag
Nekem nem igazán jön be az efféle sport. De használd egészséggel!Kéz és lábtörtörést!

-
14adam
addikt
én aztán nem. Azért lett rózsaszín mert ilyen pedál volt csak olcsón (zöld vagy citrom az 17k lett volna így meg 8 volt [link]) és ha eladom akkor egy női egyedű rokon biztos,hogy megveszi azt mondta. Meg eléggé divat lett a rózsaszín egykerekű: [link] Kurva jól néz ki,majd az enyém is ilyen lesz csak azért is
-
Cucuska2
addikt
Buzi-e vagy?
-
Winner_hun
félisten
Régen valamennyire sikerült ilyennel haladnom, most nem hiszem hogy legalább fele annyit tudnék vele menni.
-
14adam
addikt
még pár nullát írj hozzá
Ugrálni is tudok,volt már 1 kerekű nálam kölcsönbe 1 hónapig és azzal megtanultam menni.(#13) kraftxld igen,főleg amikor a küllők rotyogtak be igen csak szépen mekeget. Nem tejet ad hanem vért amikor a pedál felszakítja a lábamat de akkor jó sokat
(#15) szablya forgalomba még nem nagyon mentem. Inkább csak járda és emberek között jobbra-balra kerülgetni izgalmas dolog. Siófokon leszek a hétvégén tojásfesztiválon, viszem oda is és kiváncsi leszek,hogy hogyan teljesítek a kerülgetésbe

-
szablya
aktív tag
Ezzel forgalomban is megélsz, vagy ezt hogy, mire jó?

-
sagesz93
addikt
durva

-
kraftxld
félisten
Aranyosan mekeg? Naponta mennyi tejet ad?

-
nem_tom
őstag
Tudsz vele legalább 2 métert menni?
-
maláj
addikt
hát ez most miez

használd egészséggel + minden de hát akkor is olyan fura![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szombatitomi
senior tag
Soha nem értettem, hogy egy ilyennel hogy lehet menni, de ettől függetlenül tetszik.

-
Samus
addikt
Monocikli FTW.
Bár a színösszeállítás kicsit kommersz... -
Probber
őstag
Hová tűnt a többi része? Értem ez alatt a kormányt, a vázat, hátsó kereket, stb?
-
14adam
addikt
hát az ára több mint 60k...
Minden hónapba ha futotta valamire akkor megvettem,és csak most mertem összeadni,hogy mennyi is az annyi... 
Jah,igen. Meg a gumi
A fényképezőn mindig elfelejtem beállítani az időt és ezért írja ki,hogy 2008Ice!? : Igen
az elején még furcsa volt mert 11,5cm-es a hajtókar és nagyon gyorsan kell tekerni,hogy érezhető legyen,hogy megyek 
-
Ice!?
őstag
ezt te használod is?

-
14adam
addikt
Véleményeket várok
Ülés valószínüleg le lesz cserélve feketére
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- Mini-ITX
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Robotporszívók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az elején még furcsa volt mert 11,5cm-es a hajtókar és nagyon gyorsan kell tekerni,hogy érezhető legyen,hogy megyek