- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kisgépkezelő #394 üzenetére
TC-sek jó ideje burokban élnek. Folyamatosan drámáznak, hogy nincs karosszéria lakatos nincs fényező nincs rendes szerelő nincs ez nincs az. De. Van. Volt is és lesz is. Az, hogy ők nem látnak az orruknál tovább az legyen az ő bajuk.
Egy harminc éves W124-en annyi rozsdát találsz mint egy nyolc éves Mazdán más bajuk meg nem nagyon van. Szerkezetileg, mechanikailag egy végtelenül elavult egyszerű primitív konstrukció így egy közepesen felszerelt otthoni garázsban megszerelhető rajta majdhogynem bármi. A 2000 - 2500ccm szívódízelek nagyon lusták a többi simán vállalható napi közlekedésre, pláne a benzinesek. Világ körüli útra én sem egy ilyennel indulnék neki de nincs ezekkel semmi baj. -
Integrale
veterán
válasz
Kisgépkezelő #394 üzenetére
A hobbiautos, veteranos kategoria az megint mas. Csikos autoparkja gyakorlatilag bemutatja mind a kettot. A 30-40+ os kategoria az valoban olyan, amilyennek leirod. Egy W124 es kortarsai, amiket 8th is emlit, azok ilyen szempontbol sem problemasak.
-
válasz
Kisgépkezelő #388 üzenetére
Normális országokban már drágább lenne őket javítani, mint venni egy újat.
Egy fenét. Az alkatrészárait elnézve a W114/115 pont az olcsóbban fenntartható veteránok közé tartozik és megvan az az előnye, hogy a mai napig egy két spéci dolgot leszámítva ténylegesen mindent megkapsz hozzá egy tetszőleges hazai webshopban is, az újabb öreg mercikhez meg pláne (W123, W124).
Másrészt egy szépen felújított állólámpás manapság igen jó befektetés. Míg az új autón kapásból hatalmasat dől a gazdi amint kigurult vele a kereskedés kapuján és az első néhány évben komoly százalékát veszti az újkori értékének addig egy veterán merci ára már csak felfelé mozog. Nem gondolom tehát, hogy egy ilyen fapados szög egyszerű 300D szívódízelt idehaza drágább lenne fenntartani mint bármilyen tizenöt éves középkategóriás 300+++ ezret futott dízel autót amin szép lassan elfárad már ez-az. Mondjuk a turbó, a vacak minőségű hazai gázolajra érzékeny üzemanyag vagy a méregdrága befecskendező rendszer, vagy a kettőstömegű, vagy a részecskeszűrő vagy épp valami egyéb elektromos kütyü, vagy szerencsétlen esetben ezek közül akár több is egyszerre. A merciket akkoriban a tulajdonosnak gyártották és nem a szervíznek mint manapság és a gyengébb anyagminőség és rosszabb gyártástechnológia ellenére is Németországban és skandináv országokban a mai napig rengeteget látni belőlük a forgalomban és idehaza még csak csak de ott végképp nem állja meg a helyét a nincs pénz újra elmélet. -
Integrale
veterán
válasz
Kisgépkezelő #367 üzenetére
Ezt, így amit leírsz, bírnia kell. Nem lép fel nagy fordulatkülönbség, sőt, mondhatni semmi, feltéve, ha 5.-ben 2000-et forog.
-
válasz
Kisgépkezelő #364 üzenetére
Mondjuk a kéttömegűn fellépő hirtelen erőváltás miatt?
-
bambano
titán
válasz
Kisgépkezelő #118 üzenetére
"ha mindketten a megengedettnél nem sokkal nagyobb tempóval mentek": akkor nem előzöm meg, mert megy annyival, amennyivel én mennék.
de múlt pénteken pl. mentem országúton vagy 40 kilométert, és mindenki 60-70 között tötymörgött, és nem lehetett előzni, akkora volt a forgalom. A szokásos 35-40 perc helyett másfél óra alatt értem oda. Ez túl sok, ha lett volna hely előzni, nem várom ki.
Hogy kinek milyen kasztni jön be, azt egyéne válogatja, én nem ülnék be olyan autóba, ahol nem futotta vasra a tetőben. Se a kabrió, se a napfénytető nem tetszik. Na jó, karbon tető azért belefér
-
bambano
titán
válasz
Kisgépkezelő #31 üzenetére
"Pedig, ha utána számolnának az emberek, hogy mennyit veszítenek azzal, ha beállnak egy totyogó mögé, egészen meglepődnének.": én utána szoktam számolni, és a válasz: sokat.
nem kell gyorshajtani, elég, ha mindenhol mész a "helyileg szokásossal", nem ragadsz be senki mögé, és helyismeret alapján jól eltalálod a sávváltásokat.
-
válasz
Kisgépkezelő #31 üzenetére
Én ezt nap mint nap tapasztalom, de az asszony idegbajt kap, mert elkezdtem lassan vezetni, pedig mutatom neki, hogy semmivel nem kerülnék előrébb.
Átálltam a totyogok oldalára, és így már nem idegeskedek vezetés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Vajon lehetséges normál használat mellett egyetlen tank üzemanyaggal 1000 km-t megtenni? Kipróbáltam.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest