- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Multiplex pico cub repcsihez keresek légcsavart, orrkúpot.
Lehet még kapni valahol?
Sajnálnám emiatt kidobni, mert van vizi talp is hozzá.
Esetleg mi lenne hasonló kis gép helyettesítő, ami szintén kerekes és hidroplán kivitelben is kapható?
Rádiós és rádió nélküli kivitel is érdekelne.
Melyik kínai webshopban érdrmes most vásárolni akkut, repülőt, stb-t? -
envagyok
veterán
Sziasztok
Ilyen rc car-t vettem a Conrad-ba:
Az első futóműbe kellene 2 csavar, de a környéken nincs modellbolt.
Esetleg adnátok tippet, hogy ezeket, vagy komplett szetteket honnan lehet beszerezni? -
envagyok
veterán
válasz
ANDROID??? #6198 üzenetére
Sajnos ez nem elerheto
-
envagyok
veterán
válasz
JoolsNOS #6194 üzenetére
Ha esetleg valakinek van konkrét bevált bestbuy akkufajtája hozzá, tud linket küldeni?
Az a baj a netes vásárlásoknál, hogy a minőséget és a méreteket nem lehet pontosan tudni.
Hol érdemes megfaragni a tartót?
Akkor nem tud kimozdulni az akku?
Aprón mit értesz?
Alin most a free shipping ingyenes ? (Vám/Áfa) -
envagyok
veterán
Sziasztok
Reely Desert Climberbe [link] keresek a gyári 1500-as 2 cellás akku helyett valami komolyabbat (3-4000mah) ami el is fér a régi helyén.Sajnos a gyárija 7-8 perc alatt koppra fogy.
Lenne ötletetek, honnan mit vegyek?
-
envagyok
veterán
Közben sikerült rendes üzletben venni hajót, és még egy autót. Bécsben, a Conrad-ban vettem őket.
Újabban úgy megdrágult kínából minden, hogy eltűnt az árkülönbség, viszont a számla, garancia sokkal jobban élhetővé teszi a dolgokat.
Pl. A tavasszal húsvétra rendelt bangoodos crawler [link] már megvételkor úgy jött, hogy nem égett rajta pár lámpa, mostanra totál szétesett, elment az öszkerékhajtás, az első kerekeknél átforog a hajtás, minden lötyög zörög. A termék érkezésekor jeleztem több problémát a bangood-nak, válaszra se méltattak. Ilyet a Conrad nem tenne.
Ezeket vettem most:
Rewell hurricane [link]
Kb 20000ft, rohadt gyors *kb 45kmh* jól zárt test, eddig totális elégedettség vanReely Desert Climber [link]
E
Kb 35000ft Eddig még nem teszteltem, mert szülinapi ajándék lesz, de a kiállított darabot, és a youtube videókat nézegetve egy erős, stabil autó, építési minőségben fényévekkel a fent jelzett kínaihoz képest. -
envagyok
veterán
Valami BB RC Hajót és tengeralattjárót keresek magamnak és a kicsinek szórakozni.
Tudtok ajánlani EU raktárost, amivel pozitívak a tapasztalatok?
Hajó lehet 1 vagy 2 motoros is, azért 20-30kmh jó lenne.
Tengeralattjáróból valami alap is elég.Hajótestem van különben egy 2 motoros kormánylapát nélküli. Kefés motor volt benne, elrohadva az akku és az elektronika is. Van motorom, akkum, de vevő és táv csak repcsis. Érdemes azzal foglalkozni?
-
envagyok
veterán
Vettem múltkor kis mn99s crawlert banggoodon, amit itt ajánlottatok:
[kép]
Nem rossz járgány, de sikeresen le lett amortizálva. Mikor megjött, már nem ment az egyik lámpa, majd elment az elsőkerék hajtása. A fogaskerék is kopott, és a keréknél az a hülye pöckös hajtás is megadta magát.
Elsőkerék hajtás nélkül sima homokosabb talajon is beássa magát, szóval szeretném javítani.
Tudtok esetleg jó megoldást, vagy legolcsóbb cserealkatrész beszerzési forrást? -
envagyok
veterán
Sziasztok
4 éves gyereknek keresek szabadtérre valami bestbuy távirányítós buggyt vagy terepjárót.
Olyan kellene, ami azért nem esik szét az első nap után.
Tudtok ajánlani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest