- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Necronom #3998 üzenetére
Először is köszi a választ. Nem kötődöm én a Tamiya-hoz és nem is szeretném mégegyszer rákölteni az autó árát. Faragni sem szeretek, max 1-2 dolgot ha cserélni kell. Legyen kész azt menjen.
Na megnéztem, csak 40k az autó, ehhez nincs még vevő, táv, burkolat, akku. Ez drágább mint a drón
-
válasz
Necronom #3908 üzenetére
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Drónos vagyok, de tökre szeretnék régóta egy drift kocsit.
Mennyire lehet jó vétel 35k-ért a következő:
Tamiya TT-02 Subaru Impreza WRC. Keveset és csak szőnyegen használt autómodellem eladó. Világítás beszerelve elől/hátul. Adok hozzá egy tartalék új motort is. Tamiya TBLE-02S szabályzó, Tamiya alu kardán és kardánvégek, alu kerékhatszögek, teljes golyóscsapágyazás (EZO csapágyak), Turnigy TGY-4409MD digitális kormányszervó, 4db. tartalék új CONTACT 37/45Sh szivacskerék + 4db ilyen van az autón is (jó aszfaltra és szőnyegre egyaránt), 3RACING TT01-14/LB/V2 alu olajos lengéscsillapítók.Kinézetileg tényleg patika állapotú.
-
Üdv. Ennek a drift kategóriának van még jövője? Ezt úgy értem, hogy vannak olyanok még az én korosztályomban(25-30), akik összejárnak játszogatni? Nem szeretnék túl sokat belefeccölni, mert azt látom, hogy mindenki inkább csak eladja, mert gondolom ráunt stb. Lehet nálam ez most csak egy pillanatnyi fellángolás, jó lenne ha ma az AMTS-en ki is lehetne próbálni akár egyet. Apropó van itt olyan tag, aki ma kint lesz saját autóval(RC)?
Kinéztem egy használt Tamiya-t 20e körül, de ehhez nincs még távirányító. Bár jobban érdekelne úgy, ha én kéne összerakjam az autót, csakhát az egy vagyon.
-
válasz
Peaceliker #921 üzenetére
Nem nagyon pörög a topik azért kérdeztem, hogy van-e még akik nap, mint nap használják innen? Engem csak a drift érdekelne. Ebben kérnék segítséget, hogy ha veszek, akkor best-buy-t.
-
Ez meg nem sokkal drágábban az erősített?
Amúgy van még itt nálunk ezeknek keletje? Mert anno mikor kicsi voltam a nem-jut-eszembe-melyik-centernél volt egy rc autópálya építve, ott régen sokan játszottak, én csak néztem, hogy ha egyszer felnövök hátha a Jó Isten ad nekem annyit, hogy tudjak venni.
Csakmert, hogy itthon 1-1x elővegyem nincs értelme 60-70eFt-ot belefeccölni.
-
válasz
Peaceliker #916 üzenetére
Ájudi Á4-est szeretnék úgyhogy onroad. Főleg drift érdekelne
-
Üdv. Gyerekkoromban nagyon oda voltam a távirányítós autókért és mindig is szerettem volna egy robbanómotorost. Melyik az ami a "legolcsóbb" és jó, és melyik méret az átlag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szemüveges topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- SzoftverPremium.hu
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest