Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
claire78
üzenetére
Ilyen meretben tok mindegy, hogy kefes, vagy sem, viszont a BLDC ESC-et cipelni, kell.
Az Axial gep kapaszkodik fel a rogtonzott akadalyokra, (parna, konyvek, epitett hidak, lego akadalyok, stb.) Nem tul gyors, szoval nem esik le veletlen, csak ha tuleroltetem. Ez a HBX erre tul gyors. A konyha badlo okorkodest hamar meguntam, kint meg kicsi. Amugyis tornek nalam ezek a dolgok, amikor kifordult a kereke, mert lementem vele a lepcson, akkor mar nem rendeltem hozza potalkatreszt.
De amugy ja, nekem ennek a kefes tesoja volt, nem ez a bldc.
Azt azert vedd szamitasba, hogy egy auto, ami 45-tel tud menni a szobaban, azzal a gyerek mindennek neki fog menni. Azzal is, ami csak 30-at megy... de mondjuk akkor is, ez nem franko. Ennel lassabb kocsi kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest