Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tvamos
nagyúr
Labor táppal töltöm az asztalomon, és figyelek. Közben, meg utána kézzel ellenőrzöm a hőmérsékletét.
Ha sokáig akarom tárolni, akkor 3.7V/cellára töltöm, ha használni akarom, akkor 4.15.
Van egy lipo zsákom, ha eszembe jut, abban tárolom. Ha nem, akkor az asztalon felejtem. -
tvamos
nagyúr
En imadom a Traxxast, kolegamank e-revo van, imadja, a masiknak... azt elfelejtettem... arra emlekszem, hogy mechanikus valto van benne, o is szereti. Szerintem ez egy + ra.
Nekem Kyosho van, buggy, az is popec nagyon... (Kyosho Inferno TR15 atalakitva villanyra.) Kezd lassan osszeallni. Amig megint szet nem szakitom valahol.
Ha esetleg hasznalt Traxxas erdekel, akkor: [link]
Traxxasososk beszelgetnek: [link] -
üszök
őstag
Én mindenképp a kratont választanám a kettő közül. Mondjuk alkatrészileg nem tudom milyen az ellátottsága utána kell nézni. Spórolhatsz esetleg azon is ha nem újat veszel, elő szoktak fordulni eladó újszerű példányok ilyen autókból,meg igazi verseny tuggy-k ból is. Az 1/8 truggy a legdrágábban fenntartható kategória,drága a kaszni,drága a kerék, viszont azzal a legjobb menni szerintem. Én a traxxast mindenképp felejtősnek mondanám, Losi,Mugen, Serpent, ilyeneket nézegetnék. Igaz,hogy 120 ból nem lesznek ki. Meg lehet még próbálkozni esetleg a sokak által lenézett HPI truggy-val is az 160 körül van újan. Alkatrész ellátás néha akadozik,de itthon is lehet több boltból is beszerezni.
-
SoulReaver
veterán
Ha faragni akarsz, és nem ragaszkodsz a traxxas töltőhöz és akksikhoz, (amik amúgy túlárazott szarok), akkor nyugodtan vehetsz ebayről 2 cellás akksikat, és jóféle lipo töltőt. Csatikat át lehet forrasztani, nem nagy cucc.
E-revo drágább lenne, mert minimum 6 cellával kell hajtanod, ami 2 x 3 cellás akksikat jelent. Ebből 1 pár megint kevés, de még 2 pár is... Szóval minimum 3 pár akksi...
Nekem a baja reyhez van 4 db 2s lipom. Ha nekiállunk versenyezgetni egy kijelölt szakaszon, szinte folyamatosan, akkor nem bírnak ki egy órát összesen. Megy mint a barom, pedig csak 2s lipo-k.
-
atok666
őstag
Nem egy olcso hobbi ez sem
. Az egy akku keves lesz szerintem, inkabb 2, de meg inkabb 3 kellene (btw. miert nem 3s akkut veszel?). Faragni ugy tudnal belole, ha pl. nem brandelt toltot meg akkukat veszel melle (50-60euro korul kapsz teljesen hasznalhato 2 (akar 6s) akkut tolteni tudo kinai toltoket). A szerszamkeszleten viszont ne sporolj.Mar emlitettem is, nezdd meg esetleg az arrma markat (a rajmodel is forgalmazza), talan kicsit mersekeltebb az ara, mint a Traxxasnak.
Atok
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Autós topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Synology NAS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), aztan Lipo zsakban tarolom.