Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
BLOODSHOT #2613 üzenetére
RCmodell fórumon szokott lenni használtan verseny gép (losi, asso, mugen), ezeket érdemes, ezek nem hullanak szét egy könnyen
hobao és hong nor még jó, de azokhoz már van amit nehéz kapni.
persze azt figyelni kell, hogy olyan széria legyen amihez még kapni alkatrészt...ezt mondjuk kintről, itthon kb semmihez nincs semmi sajna, így sztem itthoni alkatrészes dolog nem opció...illetve traxxashoz és hpi hez van, de azokhoz sem minden, na meg azokhoz tuti kell is majdnitrós macerásabb elsőre, de ilyen kevés játékra több élményt ad szerintem...nem atom fizika, tartani nem kell tőle
-
Peaceliker
addikt
válasz
BLOODSHOT #2611 üzenetére
Ha "csak" 4 cellával akarod hajtani (ajánlott nem többel ha kedves a pénztárcád) akkor vorza szerintem. Truggy sem rossz gép, csak tuning kell bele egyből, mert első cvd-k hátsó kihajtások törnek, mert az a marha régi féle megoldás. Egy pár értelmes cvd bele meg 15k...vorza meg buggy, általában kevésbé sérülékenyek, 4 cellát bírja is, 6al hullik apróra igen sebesen, akkor már oda is kell tuning...mondjuk mindenből
Amit ajánlok, még ha újonnan is veszed, hogy difiket szedd szét és kúp és tányér kerék hézagolást ejts meg, hacsak nem akarod zsák számra venni a kúpkerekeket...HPI hézagolást hírből ismeri max, gyárilag trógerül vannak összerakva sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Apple Watch
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest