Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sinu
    senior tag
    válasz zolikaDB üzenetére #7850

Megérkezett bőven karácsony előtt a járgány :)
    Laikusként az alábbiakat tudom írni róla

Nekünk tetszik a formavilág, illetve jópofa dolog, hogy 2 színben is kaptunk műanyag burkolatot (Sárga&Fehér és Full Fekete). A burkolat rögzítése viszont elég szenvedés, bár egy kis gyakorlás után már egészen jól megy. De azért nem annyira örülök, hogy a gyerek 10 percenként cserét kér :)
    Méretben is megfelelőnek tűnik, bár nagyobbat még sosem próbáltunk így összehasonlítási alapunk nincs.
    A front oldali lámpa nagyon hasznos, így sötétben is lehet vele játszani. Sajnálatos, hogy hátulra már nem jutott.
    Hasmagassága elegendő, szinte mindenen át tud menni ami a kertben található.
    A bekapcsoló gombot viszont nagyon rossz helyre tették. Sikerült úgy betenni a burkolat alá, hogy be illetve kikapcsolni csak a burkolat eltávolításával lehetett. Szerencsére egy kétoldalú ragasztóval volt csak rögzítve, így könnyen át tudtam helyezni a kerékjárati ívbe, ott elérhető viszonylag könnyen.
    Ezen kívül a kábelek elvezetésével volt még egy kis problémám, de gyorskötözővel szépen meg tudtam csinálni.
    A kerekeket egyenesbe állítani még nem sikerült teljesen, de már egész jól állok vele. Minden alkalommal amikor előkerül a járgány, egy kicsit állítgatok rajta. Úgy érzem sosem lesz tökéletes, de azért próbálkozok.
    Elég részletes leírást mellékelt a gyártó, így szerintem nem lesz probléma, ha alkatrészt kell cserélni. Márpedig úgy nézem eljön majd az a pillanat, mert elég sok törékenynek tűnő műanyag elem alkotja a szerkezetet, és mellékeltek is pár pót alkatrészt. Meglátjuk hogy bírja majd a gyűrődést :)
    A motor amúgy bitang erős, elképesztő hogy meg tud indulni. Le is tekertük a teljesítményt majdnem minimumra, később ha már jól megy az irányítás adunk majd alá több "lovat" :)
    A távirányító jónak tűnik, a gyerek is könnyen kezeli. A beállítási lehetőségeket egy felnyitható műanyag burkolat alatt helyezték el, ami nekem nagyon tetszik, mert így nem tudja a gyerek menet közben véletlen eltekergetni. Ugyanakkor törékenynek érzem ezt a megoldást.
    Akksik jól bírják, 2 darabos készletet rendeltem és féltem, hogy kevés lesz de nagyot tévedtem. Mondjuk nyilván segít a helyzeten, hogy nincsen kihasználva a teljes teljesítmény.

Ami viszont nagyon aggaszt az az, hogy a minap a gyerek úgy rohant be a házba, hogy az autó elszabadult. Már rég nem húzta a gázkart, de az autó ment tovább. :F
    Kikapcs-bekapcs, azóta nem produkálta ezt újra, de innentől nem érzem túl biztonságosnak, szóval felügyelet melletti játszás van...
    Erre bárkinek ötlete, hogy mi történhetett?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés