- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7629 üzenetére
Én átlag user vagyok, nem hardcore-redneck.
Amúgy vizes zuhany után is jó a kompresszor, ki fújod a vizet azokról a helyekről, ahonnan nem tud hamar kiszáradni, nem tudod kitörölni. Alapvetően kezdőnek csak akkor ajánlom a zuhanyt, ha érti/tudja a gépe működését, hol mennyi vízzel (ecset+) lehet mosni, mit kell kenni, nehogy a rossz kénes miatt aztán pont egy felesleges kopó-csiszoló csomópontot csináljon az autón.
Bár ha van elég olcsón pótalkatrész, és ideje szerelni, akkor felőlem zuhany + sározás sem probléma. Nekem a vizes gumi ellen azt tanácsolták, hogy bőrlyukasztóval csináljak likakat, amin kimegy a dzsuva. Be is be tud, de ki is. Aztán monsteren amúgy is kopott a gumi mint a veszedelem, szóval nem volt gond. -
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7629 üzenetére
Jóó hát ez kicsit más igénybe vétel. Én terepen küldöm neki és ott szedi össze a koszt és most olyan az idő, hogy kicsit nyirkos is.
Nálam a kompresszor teljesen elég is lenne, csak mivel panelos vagyok ide nem igazán akarok kompresszort... Remélem lassacskán majd családi házba megyünk és akkor nem lesznek ilyen visszatartó erők.
Amúgy nincs valami kompakt kézi kompresszor ilyen apróságok kifujatásához?Közben megvan a kis 3D nyomtatott nagyobb vevőtartó. Ragasztottam a tetejére egy kis kemény szivacsot, ha fejre esik kicsit puhább legyen, ne törje el a kasznit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest