Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

peet137 tag válasz  chris-v

üzenetére chris-v

üzenetéreEz mondjuk jogos, de amikor én legelőször ezt elkövettem, akkor még nem volt menő az ali  Szombathelyen pl 2 ilyen bolt is van, ha nincs nekik készleten, akkor megrendelik, másnap megvan, ha a nagykerjükben van épp olyan, ami nekem kell. Ha nincs, akkor max egy kis postaköltség megy rá és akkor 3-4 nap, nem 1 Szombathelyen pl 2 ilyen bolt is van, ha nincs nekik készleten, akkor megrendelik, másnap megvan, ha a nagykerjükben van épp olyan, ami nekem kell. Ha nincs, akkor max egy kis postaköltség megy rá és akkor 3-4 nap, nem 1 Legutóbb szíjkerekekkel csináltam ezt, sikerült olyan elcseszett fogszámot kitalálnom, amit csak rendelni tudtak. Kellett a CS-hez a driftgépbe. Meg nyilván a szíj is emiatt megváltozott, azt is rendelni kellett. Ja, meg a szabadonfutóba előre a csapágy is rendelős volt, azt is én kreáltam. Legutóbb szíjkerekekkel csináltam ezt, sikerült olyan elcseszett fogszámot kitalálnom, amit csak rendelni tudtak. Kellett a CS-hez a driftgépbe. Meg nyilván a szíj is emiatt megváltozott, azt is rendelni kellett. Ja, meg a szabadonfutóba előre a csapágy is rendelős volt, azt is én kreáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szombathelyen pl 2 ilyen bolt is van, ha nincs nekik készleten, akkor megrendelik, másnap megvan, ha a nagykerjükben van épp olyan, ami nekem kell. Ha nincs, akkor max egy kis postaköltség megy rá és akkor 3-4 nap, nem 1
 Szombathelyen pl 2 ilyen bolt is van, ha nincs nekik készleten, akkor megrendelik, másnap megvan, ha a nagykerjükben van épp olyan, ami nekem kell. Ha nincs, akkor max egy kis postaköltség megy rá és akkor 3-4 nap, nem 1  Legutóbb szíjkerekekkel csináltam ezt, sikerült olyan elcseszett fogszámot kitalálnom, amit csak rendelni tudtak. Kellett a CS-hez a driftgépbe. Meg nyilván a szíj is emiatt megváltozott, azt is rendelni kellett. Ja, meg a szabadonfutóba előre a csapágy is rendelős volt, azt is én kreáltam.
 Legutóbb szíjkerekekkel csináltam ezt, sikerült olyan elcseszett fogszámot kitalálnom, amit csak rendelni tudtak. Kellett a CS-hez a driftgépbe. Meg nyilván a szíj is emiatt megváltozott, azt is rendelni kellett. Ja, meg a szabadonfutóba előre a csapágy is rendelős volt, azt is én kreáltam.