- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
En imadom a Traxxast, kolegamank e-revo van, imadja, a masiknak... azt elfelejtettem... arra emlekszem, hogy mechanikus valto van benne, o is szereti. Szerintem ez egy + ra.
Nekem Kyosho van, buggy, az is popec nagyon... (Kyosho Inferno TR15 atalakitva villanyra.) Kezd lassan osszeallni. Amig megint szet nem szakitom valahol.
Ha esetleg hasznalt Traxxas erdekel, akkor: [link]
Traxxasososk beszelgetnek: [link] -
üszök
őstag
Én mindenképp a kratont választanám a kettő közül. Mondjuk alkatrészileg nem tudom milyen az ellátottsága utána kell nézni. Spórolhatsz esetleg azon is ha nem újat veszel, elő szoktak fordulni eladó újszerű példányok ilyen autókból,meg igazi verseny tuggy-k ból is. Az 1/8 truggy a legdrágábban fenntartható kategória,drága a kaszni,drága a kerék, viszont azzal a legjobb menni szerintem. Én a traxxast mindenképp felejtősnek mondanám, Losi,Mugen, Serpent, ilyeneket nézegetnék. Igaz,hogy 120 ból nem lesznek ki. Meg lehet még próbálkozni esetleg a sokak által lenézett HPI truggy-val is az 160 körül van újan. Alkatrész ellátás néha akadozik,de itthon is lehet több boltból is beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch
- Medence topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged