Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Teréz Atya #4439 üzenetére
Az a poén, hogy azt a topicot én hoztam létre, 1-es hsz-ben is látszik. És már "gazdája van".
. A Dji topicot is én kreáltam, lassan oda is lesz tulaj. :/. A blogodat olvasom, de van amit nem raksz ki oda. Cikkeket igen, de ott nem megy a vita, kevesebb a hsz, kérdés. Megértem, hogy átmentél oda, sokkal gyorsabb a kommunikáció. Az az érdekes a fake regben, hogy annak ellenére hogy fake, mégis feldobálja a régi ismiket, ugye milyen érdekes?
. És még hogy nem menti el a dolgaid. Az itteni ph-s légkör nekem is kezd fárasztó lenni, de nem látok normális alternatívát.
.
Szóval ki segít nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest