Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

motoflug őstag Én is olvastam, hogy lehet CS-t. de nagyon nem értek hozzá, kicsit tartok is tőle, nehogy elrontsam, ha emellett döntök... CS nélkül is lehetne vele driftelni? @ADAM1337: a TT-M egy teljesen gyári Type E, újan vettem elég jó áron 80EUR-volt távval, szóval árában lehet el tudnám adni, bár az alváz eléggé karcos lett, a kasztnija meg hát eléggé szét lett zúzva, ahhoz képest, hogy hányszor ment.  Az akksikat külön vettem hozzá, azt nem akarom beáldozni, az egyiket még csak egyszer használtam. Szerintetek valahogy rá tudnám kötni a NIMH akksikat erre a vasra? Az akksikat külön vettem hozzá, azt nem akarom beáldozni, az egyiket még csak egyszer használtam. Szerintetek valahogy rá tudnám kötni a NIMH akksikat erre a vasra?
- 

ADAM1337 nagyúr Kiváncsi leszek a véleményedre majd. 
 Nekem mondjuk a tt01-en már sok modosítás van, hogy abba hagyjam. Csapágyazás. 
 Olajos lengés csillapítók.
 3d nyomtatott kormány mű, elég szép szögben fordul.Most még egy kicsit farigcsálok a házból, illetve brushless szettre cserélek, mert ez a kefés pont driftre nem az igazi, megindul szépen, de nem annyira kezes. 
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az akksikat külön vettem hozzá, azt nem akarom beáldozni, az egyiket még csak egyszer használtam. Szerintetek valahogy rá tudnám kötni a NIMH akksikat erre a vasra?
 Az akksikat külön vettem hozzá, azt nem akarom beáldozni, az egyiket még csak egyszer használtam. Szerintetek valahogy rá tudnám kötni a NIMH akksikat erre a vasra?