Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Zé_Mester #2643 üzenetére
Teher alatt nő a pálma.
Srácok, lenne egy kérdésem. Itthon nincs valami lírás, videó bármi, ami magyarul elgügyögi, hogy rc elektromos autónál mit hogy kell beállítani?
Eddig így csináltam, de lehet nem teljesen jó, így jó lenne egy guru is leírná mit hogyan.
Váz összerak, spur- pinion hézag lappal beállít (fülre még nem megy).
Akksi rádug bec-re szervó középállásban szervókarral összecsavar.
Motor fordulat, ha okés, akkor happy end, ha nem, akkor szenzorosnál difi megfordít, szenzormentesnél 3 kábelből egy megcserél (brushless). Táv reserve gondolom nem játszik.
Vezetékek összedugdosva, Esc beprogramoz, gáz kalibráció. -Gomb nélküli esc-nél kell ilyet csinálni?
Végállás beállít a kormánynál és örül.
Van amit kihagytam?Jah, kézipályát most aszfaltozták újra, úgyhogy vidámság van.
TLR 3.0-n gondolkodom, de beszélgettem egy ismerőssel és igen átment az rc hobbi lehúzósba.
Pl Egy szett verseny gumi / kerék garnitúra kb. egy autóéval vetekszik árban stb.
SCTE-t szeretnék, így vagy veszek használt rollert, vagy RTR-t, mert annyi, mint a 3.0-s roller.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest