Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Autó költségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
szacsee
üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy a wltoys akkor lehet jó, ha soha nem lesz rá költve...mert akkor már olcsóbb egy "igazi modell" még ha belépő kategória is és esélyes hogy jobb is, tuning ide vagy oda a wltoys ban. De költeni meg kell rá, mert igényli sajna. Szóval én nem is szoktam ajánlani, ha kérdik, akkor már inkább egy használt himoto vagy vrx(ftx).
Wl arra lehet jó, hogy próba...tetszik, eladni és venni vmi jobbat, amiben több lesz a játék és kevesebb a rendelgetés.De ami strapabíró azok a verseny gépek, hiába csak hobbyra kell...sőt a hobby sztem rosszabb, mert nem tervezett pályán megy tervezett ugratóval, hanem ami épp akad.
De ez is amolyan evolúciós folyamat.
Az ember ha elkezd kocsikázni és élvezi, eljut oda, hogy legalább közép kategóriás (hpi, traxxas) lesz az összes gép...mert 1 sosem elég 
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ez is amolyan evolúciós folyamat.
Az ember ha elkezd kocsikázni és élvezi, eljut oda, hogy legalább közép kategóriás (hpi, traxxas) lesz az összes gép...mert 1 sosem elég