Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• cerb

tag

válasz zolisx4 #1430 üzenetére

Én eddig csak Ebayről rendeltem. JJRC H8c drónt. Ráírtak a hollandiai vámosok, hogy nem etikus a csomag megnevezése, de végül átengedték(USB tv konverter, vagy mi a fene volt ráírva...:D)
    rendeltem hozzá alkatrészeket is, , pl több aksit hozzá egyben 10.000ftért. Azzal sem volt baj, megjegyzést sem kapott, pedig elvileg eléri az értéke a vámköteles határt.

Összeállítottam egy listát, hogy miket szeretnék venni. mert építenék egy ZMR250 vázra egy koptert
    Turnigy 9x távot, és aksikat vennék a Hobbykingtől, amiket nem találtam a banggoodon.

Szeretném is leellenőriztetni a bevásárló listámat, hátha hozzá tudtok valamit szólni, hogy mit lenne érdemes cserélni rajta.

Banggooodról:
    váz: ZMR250 carbon
    motor: DYS BE 1806 2300kv
    ESC: DYS SN20A mini
    propellerek: gemfan 5x3
    video TX: ts5823
    töltő: imax b6+ táp

Hobbykingről:
    Flight controller: Naze32 ACRO (jöhetne a multirotorparts.nl-ről is, de ott nincs forrasztott változat)
    aksi: turnigy 3S 1300mAh 30C
    táv: Turnigy 9X (banggoodon van flysky 9x, de az 30€val drágább)

surveilzone:
    FPV camera: Sony 600tvl

Nem tudom, hogy van e valakinek tapasztalata a Naze32 helyett a Flip32vel. Utóbbi kapni több helyen, de nem tudom, hogy mennyivel nehezebb vele dolgozni.
    Aksikból nem tudom, hogy melyik lenne jó banggoodról.

Arra gondoltam, hogy szétbontogatom a csomagokat, nem egyben rendelem, mert akkor külön-külön nem érik el a vámköteles összeget, így könyebben megjönnek a cuccok.:)

Új hozzászólás Aktív témák