- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
ngabor2 #1031 üzenetére
Nagyon jo otlet a ket motor. Kettot kell csinalni igyan abbol... ez mindig egyszerubb, mint ket kulonbozo dolgot. En tennek egy girot is, akkor nem neked kell veszkodni, hogy egyenesen menjen.
En a reteszt viszont egy szervoval nyitnam... Vagy inkabb keszitenek egy kis szallitoszalagot. Ha elinditom, kidobalja a cuccot. -
Peaceliker
addikt
válasz
ngabor2 #1031 üzenetére
En vezerlest, ajtonyitast teljesen rc cuccokkal oldanam meg. Ha eleg csak ajtot nyitni, akkor 3ch eleg, ha vinnel be szereleket is, akkor 4ch mondjuk, de az mar repcsi /heli tav. Abbol vmi osi 27mhz es
olcso is. Akkor kell egy szabi 1 motor 1 szervo lapatra ,1 az ajtora es meg 1-2 ha szereleket is viszel be vele.Motor szabi sztem meg lehet 10bol, tav 5-10 servok is 10bol tan. Persze hasznaltan es minimum
Olcsobban nem hinnem hogy megoldhato. Kialakitasnak meg igy a legegyszerubb, mokolni lesz igy is mivel.
Jah meg csiga es tengelye nemtom mi penz. -
Petya25
őstag
válasz
ngabor2 #1031 üzenetére
Építésben nem vagyok otthon, de a kétmotoros fordulat szabályzás, a hajótestből kilépő pontok jó vízzárása, a csapóajtó mind macerás, házilag elég körülményes lehet megcsinálni, de próba szerencse
Az egy motor plusz kormánylapát szervó szerintem egyszerűbben megoldható. A csapóajtó nyitás meg talán egy retesz szervóval kihúzása + gravitációval kivitelezhető, a parton meg újra bezárod/reteszeled kézzel.
Alapból tényleg nem olcsók ezek a gépek 50-150e[link], [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Gurulunk, WAZE?!
- Béta iOS-t használók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest