- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
varada12
csendes tag
Kedves PH fórumtársak. Egy kis DeathAdderV2 klikkprobléma.
Decemberben járt le a garancia az egeremre. Váltani nem akarok, mert imádom, főleg a nagysága miatt. Nagy kezem van ugyanis, pontosan ezért vettem ezt.
Namost a probléma az egeremmel, hogy balklikk mikrókapcsolója szórakozik velem gondolom.
1, Ha nem nyomom elég erősen, és kijelölök, akkor random abbahagyja a kijelölést (tehát nem érzékeli hogy le van nyomva a gomb)
2, Néha egy kattintást kettőnek érzékel (ezis gondolom azért, mert közben eltérő erősséggel nyomtam, és kettőnek vette)Apró hibáknak tűnnek, de több órás munkák után hajtépően idegesítőek. Gondoltam mielőtt óvatosan szétszedném, megkérdezlek titeket, hátha tudnátok valami okosat mondani...
Köszönöm a válaszokat,
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Grim Dawn
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- ASUS ROG Zephyrus GA503QM / Ryzen 7 5800HS / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 3060 / 15,6 WQHD 165Hz
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest