Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
body007 #35819 üzenetére
A DAC azt jelenti hogy Digital Analog Converter, vagyis digitális jelből csinál analóg jelet. Minél jobb minőségű a DAC annál jobb minőségű lesz az analóg jel. Egy kínai filléres csoda dac-ot én bottal se piszkálnék. Lehet jobb lenne ha lecserélnéd az erősítődet, avx-en használtan olcsón találsz jókat. Itt vannak minőségi és drága cuccok is.
-
Joshi
titán
Egy kérdés. A Pi 3 B+ látja a 2.4Ghz és az 5Ghz-es Wifi kapcsolatot is, de csak a 2.4-re hajlandó csatlakozni. Ez normális?
-
Joshi
titán
Ez alapján ki tudtam próbálni. Már el is felejtettem a parancssoros mókerolást. Köszi.
-
Joshi
titán
Tudtok mondani egy alkalmazást Raspbian OS-re amivel ki tudom próbálni a webkamerát? Egyáltalán hogy működik-e?
-
Joshi
titán
Üdv. Van egy Pi 3 B+ és vettem hozzá egy ilyen kamerát. Elvileg ez a kamera működik a Pi 3 B+-al mindenféle trükk nélkül. Megmondom őszintén, hogy nem nagyon vagyok Linux guru, szóval tudásom eléggé gyenge ezen a téren.
Azzal a céllal vettem, hogy majd a 3D nyomtatómat ezzel a párossal streamelem ha ott hagyom napokig a nyomtatást. És itt jön a kérdésem. Milyen oprendszert tegyek a Pi-re és milyen beállítások kellenek ahhoz, hogy jelszóval kívülről elérjem a felvételt? Válaszokat előre is köszi. -
Joshi
titán
válasz
Dißnäëß #35510 üzenetére
Én azt megértem hogy magadnak, de azt írtad hogy apádnak lesz. Neki pont az egyszerű könnyen kezelhető lejátszó lenne a megoldás, ráadásul ott már eleve van egy távirányító is. Ha meg olyan tévéje van ami le tud játszani hálózatról, akkor a háttérbe kell egy "NAS" és kész.
-
Joshi
titán
válasz
namilegyen #35316 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest