- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
body007 #35819 üzenetére
A DAC azt jelenti hogy Digital Analog Converter, vagyis digitális jelből csinál analóg jelet. Minél jobb minőségű a DAC annál jobb minőségű lesz az analóg jel. Egy kínai filléres csoda dac-ot én bottal se piszkálnék. Lehet jobb lenne ha lecserélnéd az erősítődet, avx-en használtan olcsón találsz jókat. Itt vannak minőségi és drága cuccok is.
-
Joshi
titán
Egy kérdés. A Pi 3 B+ látja a 2.4Ghz és az 5Ghz-es Wifi kapcsolatot is, de csak a 2.4-re hajlandó csatlakozni. Ez normális?
-
Joshi
titán
Ez alapján ki tudtam próbálni. Már el is felejtettem a parancssoros mókerolást. Köszi.
-
Joshi
titán
Tudtok mondani egy alkalmazást Raspbian OS-re amivel ki tudom próbálni a webkamerát? Egyáltalán hogy működik-e?
-
Joshi
titán
Üdv. Van egy Pi 3 B+ és vettem hozzá egy ilyen kamerát. Elvileg ez a kamera működik a Pi 3 B+-al mindenféle trükk nélkül. Megmondom őszintén, hogy nem nagyon vagyok Linux guru, szóval tudásom eléggé gyenge ezen a téren.
Azzal a céllal vettem, hogy majd a 3D nyomtatómat ezzel a párossal streamelem ha ott hagyom napokig a nyomtatást. És itt jön a kérdésem. Milyen oprendszert tegyek a Pi-re és milyen beállítások kellenek ahhoz, hogy jelszóval kívülről elérjem a felvételt? Válaszokat előre is köszi. -
Joshi
titán
válasz
Dißnäëß #35510 üzenetére
Én azt megértem hogy magadnak, de azt írtad hogy apádnak lesz. Neki pont az egyszerű könnyen kezelhető lejátszó lenne a megoldás, ráadásul ott már eleve van egy távirányító is. Ha meg olyan tévéje van ami le tud játszani hálózatról, akkor a háttérbe kell egy "NAS" és kész.
-
Joshi
titán
válasz
namilegyen #35316 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest