Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
body007
üzenetére
A DAC azt jelenti hogy Digital Analog Converter, vagyis digitális jelből csinál analóg jelet. Minél jobb minőségű a DAC annál jobb minőségű lesz az analóg jel. Egy kínai filléres csoda dac-ot én bottal se piszkálnék. Lehet jobb lenne ha lecserélnéd az erősítődet, avx-en használtan olcsón találsz jókat. Itt vannak minőségi és drága cuccok is.
-
Joshi
titán
Egy kérdés. A Pi 3 B+ látja a 2.4Ghz és az 5Ghz-es Wifi kapcsolatot is, de csak a 2.4-re hajlandó csatlakozni. Ez normális?
-
Joshi
titán
Ez alapján ki tudtam próbálni. Már el is felejtettem a parancssoros mókerolást. Köszi.
-
Joshi
titán
Tudtok mondani egy alkalmazást Raspbian OS-re amivel ki tudom próbálni a webkamerát? Egyáltalán hogy működik-e?
-
Joshi
titán
Üdv. Van egy Pi 3 B+ és vettem hozzá egy ilyen kamerát. Elvileg ez a kamera működik a Pi 3 B+-al mindenféle trükk nélkül. Megmondom őszintén, hogy nem nagyon vagyok Linux guru, szóval tudásom eléggé gyenge ezen a téren.
Azzal a céllal vettem, hogy majd a 3D nyomtatómat ezzel a párossal streamelem ha ott hagyom napokig a nyomtatást. És itt jön a kérdésem. Milyen oprendszert tegyek a Pi-re és milyen beállítások kellenek ahhoz, hogy jelszóval kívülről elérjem a felvételt? Válaszokat előre is köszi.
-
Joshi
titán
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Én azt megértem hogy magadnak, de azt írtad hogy apádnak lesz. Neki pont az egyszerű könnyen kezelhető lejátszó lenne a megoldás, ráadásul ott már eleve van egy távirányító is. Ha meg olyan tévéje van ami le tud játszani hálózatról, akkor a háttérbe kell egy "NAS" és kész.
-
Joshi
titán
válasz
namilegyen
üzenetére
Ez engem is érdekelne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden, ami hőszivattyú
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- Diablo IV
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- GAMER PC - R5 5500/RX 5700 XT 8GB/16GB RAM/500GB SSD/600W/W11 PRO
- GAMER PC - 5 5500/RX 6600 XT 8GB/16GB RAM/512GB SSD
- GAMER PC - Intel i5-14400F/RX 6600 XT 8GB/16GB DDR4/500 GB SSD
- Gamer PC - R5 4500, RTX 2060 Super és 16gb RAM + GARANCIA
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó egy teljesen újszerű állapotú,hibátlan Asus ROG Destrier Ergo gamerszék! Ergonómiai kialakítá
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann