- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillahHornet
csendes tag
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni! Adott 2db raspi 2, mindkettő osmc vel.Egyik a hálóban másik a nappaliban, szeretném, hogy meg legyen osztva a tartalmuk egymás között.Sambára gondoltam viszont amikor meg akarom adni az útvonalat(mappát) akkor a következő hibaüzenetet kapom...software caused connection abort..az lenne a kérdésem, hogy hogyan tovább?Előre is köszi!!
-
KillahHornet
csendes tag
Sziasztok! Bocsi ha már esetleg volt ilyen...szóval adott egy raspi libreelec-el és van egy zyxel nas-om amin filmek vannak. A kettő fizikailag nem egy helyen van és szeretném raspin nézni a filmeket nasról. Van no-ip regisztrációm el is érem a nast, viszont csak ftp-n. A kérdésem az lenne, hogyan tudom beállítani libreelec ben, hogy ne ftp-n keresztűl hanem valami biztonságosabb megoldással lássam a nas tartalmát? Előre is köszi! Remélem érthetően írtam!
-
KillahHornet
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Frissítettem a Kodit 16-ra (Jarvis) és azóta nincs hangja az mp3 hangsávos filmeknek. Nem állítottam el semmit. Nem tudja valaki mi lehet a gond? Előre is köszi!
-
KillahHornet
csendes tag
Sziasztok!Van egy pi 2 amin Kodi fut.Az lenne kérdésem,van e valakinek ötlete mitől rohadt lassú az egész rendszer?Bármilyen kiegészitőt inditok mindig sokat "dolgozik" pl.youtube,movieshark stb. A boritókat is lassan adja be.
-
KillahHornet
csendes tag
válasz
azbest #11350 üzenetére
Csak az a baj,hogy több napi használat után csinálja.Ugy van beállitva,hogy ha kikapcsolom a tv-t akkor kikapcsol a pi is ezért nem szoktam egyből áramtalanitani,de elinditani meg csak ugy tudom ha táp.ki-be.Na és igy lett második vagy harmadik ilyen nap után,hogy az alapbeállitás fogadott.
-
KillahHornet
csendes tag
Sziasztok!Megkérdezem itt is hátha...
Nem tudja véletlenűl valaki,hogy a Kodi beállitásokat lehet e menteni?Már másodszor jártam ugy,hogy kihúztam a tápot,visszadugtam és visszaállt alap helyzetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest