- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Root Banane
tag
Sziasztok!
Adott egy Raspberry, amire telepítve van a Transmission. Hogyan tudnám az beállítani, hogy egyszerre csak egy torrent legyen letöltés alatt és a többi pedig várakozzon?
Köszi előre! -
Root Banane
tag
Sziasztok!
Egy Raspberry Pi2-t hogyan tudnék egy régi Scart bemenettel rendelkező TV-hez kapcsolni? Olvastam különböző oldalakat, ahol 3,5mm to RCA kábelt ajánlottak (pl [ilyet], de írták hogy nem mindegy, hogy ezen a kábel fajtán belül milyet választ az ember, így tudnátok konkrét kábelt linkelni? (Ebay, amazon stb...) Köszönöm előre! -
Root Banane
tag
válasz
gyurkikrisz #13662 üzenetére
Köszi.
Te milyet veszel? -
Root Banane
tag
Csak simán rá lehet dugni az USB portra egy merevlemezt vagy kell még ilyen aktív USB hub?
Egy ilyen merevlemezzel lenne használva: [link] -
Root Banane
tag
válasz
gyurkikrisz #13645 üzenetére
Okés.
Most találtam egy OSMC nevű rendszert rá, ez tényleg csak annyi, hogy kattintgatással rárakom az SD kártyára és már megy is?
És ehhez a oprendszerhez hogyan lehetne a torrentet is hozzá rakni? -
Root Banane
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Pi 2 B+ modelt beszerezni. A cél egy olyan eszköz létrehozása lenne, amelyen tudok 1080p-ben MKV videót lejátszani és torrentet visszatölteni. (Nem egyszerre)
Viszont. Linuxot még soha életben nem láttam, nem vagyok valami nagy guru, de ha vannak megfelelő leírások, akkor valamennyire elboldogulok. Így szerintetek érdemes lenne belekezdeni? Vagy ehhez nagyobb tudás kell?
Láttam, hogy az XBMC-t kattintgatós módszerrel is fel lehet rá tenni. Annak nincs valami kiegészítője amivel lehet torrentet futtatni?
Köszönöm előre a segítséget. -
Root Banane
tag
válasz
Cyber_Bird #7377 üzenetére
Köszönöm!
-
Root Banane
tag
válasz
Cyber_Bird #7374 üzenetére
Köszi!
És a lehet olyan renszert rárakni amivel tudok torrentezni és filmet lejátszani is? Természetesen nem egyszerre.És még valami: Tabletről is el tudom érni a PI-n tárolt fájlokat?
És a letöltött torrenteket hálózaton itt is át tudom másolni? -
Root Banane
tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem:1. Ilyen szerkezetet szeretnék beszerezni, a cél a teljesen hangmentes torrent.
Amit szeretnék:- 2MB/s letöltési sebesség (Egyszerre max 2 torrent)
- Seed 15-20 torrent esetében.
Erre alkalmas?2. Ezen felűl médialejátszónak és zene szervernek is használnám. Az MKV-s filmeket lejátssza? (1080p)
3. Arra alkalmas-e a ketyere, hogy egy pendriveot vagy külső HDD-t intermeten keresztűl elérjem más eszközről? Mint egy NAS esetében.
4. Ha veszek egy USB-sata átalakítót rátudok dugni Sata HDD-t?
+1. Linux tudásom elég szegényes, szinte nulla. Vannak ilyen szájbarágós tutorialok?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest