- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Néztem videókat androidos banana-val (youtube videók).
Kicsit akadozott, de csak akkor amikor valami műveletet hajtott végre a felhasználó. Szóval vállalható lenne, de még mindig nem tudom mi van akkor, ha egy 102cm-es TVre kötöm? (Minden videóban monitor volt a megjelenítő)
Teljesen mindegy milyen a kijelzőm? (Monitor vagy TV) -
PeeterssoN
őstag
Eh!
Nekem f@s lassú az egész.
TV-re kötném. Youtube, torrent egyéb filmnézős mókára. Illetve netezni szeretnék.
Kevés? Banana pi? Jobb lenne eme célra? Tápot még nem sikerült növelnem de majd beszerzek egy 3A-ost. -
PeeterssoN
őstag
Én most kezdtem el ismerkedni vele. Nálam fagyás kb. indítás után.
Majd nagy nehezen elindítottam a saját jegesmedvés böngészőjét, chrome -ot akarván telepíteni... kb meg sem nyikkant, majd magától újraboot, majd nagy nehezen elindítom a youtube-ot de lejátszani semmit nem akart.
A nagy nehezen azt jelentené, hogy többször kattintgatok mint állat de fel se fogja csak "villog" a kép.
Új a cucc csak a billentyűzet és az egér nem. Lehet nálam is az alapokkal van gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Apple asztali gépek
- Futás, futópályák
- Windows 11
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asrock Mini ITX PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Asrock FM2 AMD PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest