- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Lehetne, de ez esetben nem lenne egy monitoron visszaszámláló és a kamerákon a késleltetés 2 vagy 10 sec szokott lenni, előbbi rövid, utóbbi hosszú. Meg az ilyen gombot szívesebben nyomkodják és pózolnak előtte. Másra is tudnák majd használni. Hogy miért pi azt nemtom, ehhez értenek, én csak amatőr fotózom ezért hozzám fordultak, bár ennek nem sok köze van hozzá, de azért gondoltam itt megkérdem. Sehol nem találok beszerzést ehhez.
-
MrChris
nagyúr
válasz
petya220 #22357 üzenetére
Nem értek hozzá. A pi egy fényképezőgépet és vakut süt el, képernyőn meg visszaszámol elsütés előtt, de most normál billentyűzetet kell erre használni. Helyette kéne egy szép nagy strapabíró gomb, amit egy esküvőn bárki meg bír nyomni, úgy láttam külhonban van ilyen smart usb button ami pi-vel használható.
-
MrChris
nagyúr
Sziasztok! Egy barátomnak kellene egy USB gomb valami ilyesmi, aminek a jelét tudná venni, másmilyen is lehet, a lényeg, hogy nagy legyen és rá lehessen püfölni. Én nem vagyok egyáltalán otthon a témában. Itthon van ilyen? Hol lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Macska topik
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest