Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Na lassan révbe érek vásárlást illetően.Azt nem tudom hogy megreckírozzam e a használt cucc vásárlását vagy inkább újat itthonról.Nem tudom van e ebből klón amit valahopgy le lehet csekkolni vásárlás előtt? -
dh66e
veterán
Ez való a kezdőknek ha jól értem.Természetesen ezért jóval drágábban is jön ki az ember.
Nem e lenne jobb valami fémház egy ilyen cuccnak a hűtés miatt?
(#16726) Sequadon
Köszi,sajna nekem nem megy ez a netes külhoni rendelés nincs semmilyen tapasztalatom se paypal se bankszámlám.
-
dh66e
veterán
válasz
MaCS_70
üzenetére
Köszönöm. Kezdetnek nem is bonyolult,bár még csak képen láttam ilyet.Ezt hová szokták rakni mert látom burkolata az nincs gyárilag valahogy fel kell heggeszteni a tévé mögé?
(#16721) FireKeeper
Igen egy távirányítóra szükségem volna.Droidos telefonom az van nem tudom hogy az játszik e ebből a szempontból,bár a hagyományos távirányítot preferálom inkább..
Az alap alkatrészeket itthonról venném mindenképpen.Mielyik bolt ajánlott a beszerzésre ahol mindent megkapok? -
dh66e
veterán
Srácok nem tudom jó helyen járok de ti megmondjátok majd.
RPi2 javasoltak nekem médialejátszáshoz,de semmit nem tudok ezekről a szerkezetekről.Valaki felhonályosítana engem hogy milyen komponensekből áll egy ilyen mit kell rá telepíteni hogy használható legyen.HDMI-n csatlakozna egy kisméretű lapos tévére.Esetleg ha nem jó helyen kérdezek akkor egy linket ha kérhetnék.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- GAMER PC - i7-7700 / 16GB / GTX 1050 Ti / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann