- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centaurus
tag
Bocs a magyartalanságért siettem
-
Centaurus
tag
válasz
bob007 #11712 üzenetére
Ha csak médialejátszóként érdekel akkor szerintem ennél sokkal egyszerűbben is meg lehet oldani.
Gondolok ezalatt egy androidos történetre pl ([link]) vagy ha van UTP vagy Wifi a tvden és ha a tv lejátsza az avit ekkor elég csak összekötnöd egy routerrel amire fel van rakva egy OpenWrt.
Csak meg kell osztani a DLNA-n a cuccot és máris működik.
Ha a TV-d nem tudja lejátszani a videókat akkor az androidos kütyü miatt többe kerül,de ha tudja akkor elég csak egy routert kell venni amit megmoddolsz és kész is az otthoni média szeró. -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Már mikor kijött az első széria azon matekolok hogy vegyek e egy ilyen eszközt vagy sem,mert szerintem nagyon hasznos dolgokat lehet vele csinálni és szívesen foglalkoznék vele.
De van egy olyan (elég nagy) gondom ,hogy sosem foglalkoztam linux programozással,és sosem mélyültem el kellőképp a programozás világában.
Lényegében azt szeretném megkérdezni tőletek hogy érdemes e beinvesztálnom egy ilyenbe vagy inkább felejtsem is el a dolgot ha nincs semmilyen előéletem programozás téren.Előre is köszi a tanácsot
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest