- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefh60
csendes tag
válasz
Celtis #15995 üzenetére
Én is remélem, hogy lemegy az őrület, de ahogy kinéz most, csak januárban tudok rendelni, mert sehol nincs készlet.
Vasárnap megkértem egyik Brit kollégámat vegyen egy újságot de 35mérföldös környéken egy darab sem volt és azt mondták neki az újságosok, hogy 10essével vitték.
Utálom az ilyen éhenkórász élősdiket akik aztán az ebay-en akarnak meggazdagodni. -
stefh60
csendes tag
válasz
FireKeeper #15982 üzenetére
küldtem privit.
-
stefh60
csendes tag
válasz
moli.hu #15860 üzenetére
#15860 moli.hu: "ha valaki csinal csoportos rendelest raspi0-ra, benne vagyok 1 db-ban. Budapest belvaros, metro atvetellel."
Amint készleten lesz a PiHut-on rendelek (nekem legalább kettő kell, remélem szállítanak MO-ra). Egy privi-t küldj kérlek, hogy ne felejtsem el és rákérdezzek szükséged van-e még rá
Esetleg mást is érdekel a csoportos Pi Zero rendelés?
Kizárólag budapesti metrós átvétel jöhet szóba, mert nincs kedvem postával bíbelődni, bocsi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- HP notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest