- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefh60
csendes tag
válasz
Celtis #15995 üzenetére
Én is remélem, hogy lemegy az őrület, de ahogy kinéz most, csak januárban tudok rendelni, mert sehol nincs készlet.
Vasárnap megkértem egyik Brit kollégámat vegyen egy újságot de 35mérföldös környéken egy darab sem volt és azt mondták neki az újságosok, hogy 10essével vitték.
Utálom az ilyen éhenkórász élősdiket akik aztán az ebay-en akarnak meggazdagodni. -
stefh60
csendes tag
válasz
FireKeeper #15982 üzenetére
küldtem privit.
-
stefh60
csendes tag
válasz
moli.hu #15860 üzenetére
#15860 moli.hu: "ha valaki csinal csoportos rendelest raspi0-ra, benne vagyok 1 db-ban. Budapest belvaros, metro atvetellel."
Amint készleten lesz a PiHut-on rendelek (nekem legalább kettő kell, remélem szállítanak MO-ra). Egy privi-t küldj kérlek, hogy ne felejtsem el és rákérdezzek szükséged van-e még rá
Esetleg mást is érdekel a csoportos Pi Zero rendelés?
Kizárólag budapesti metrós átvétel jöhet szóba, mert nincs kedvem postával bíbelődni, bocsi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- Új BMAX B9 Power mini PC 32 GB RAM 1 TB SSD Intel Core-i9
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest