Hirdetés
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mferi87
csendes tag
Akit érdekel, én végighívtam őket, megkérdeztem kinél mi a helyzet. A RaspberryPi.hu-n le van írva minden. A weblapot folyamatosan frissítem, a forgalmazókkal kapcsolatban vagyok, szóval ha van valami infó akkor én azt kiszedem belőlük...
Üdv: Avala -
mferi87
csendes tag
Sziasztok!
Az egyre több helyen találok RaspberryPi vel foglalkozó embereket. Arra gondoltam itt lenne az ideje létrehozni egy olyan weboldalt, ami ezzel a témával foglalkozik. Ezért elindítottam a raspberry-pi.hu weblapot. Jelenleg még nagyon az elején vagyok, de folyamatosan fogom fejleszteni. Ehhez kérném a ti segítségeteket is. Nemsoká felkerül egy fórum is, ahol reményeim szerint mindent meg tudunk majd beszélni, segíthetünk egymásnak, vagy akár teljes telepítési útmutatókat tehetünk közzé. És hogy még mi lesz? Ez már csak tőlünk függ. A regisztrált tagok már most hozzászólhatnak az egyes cikkekhez.
Együtt könnyebb lesz. Könnyebb kivárni míg megérkeznek a kis számítógépeink, és könnyebb miután próbálunk rajtuk eligazodni.Mindenkire számítok, akiket érdekel a téma.
Üdv Avala, Raspberry-Pi.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Gaming / Streaming PC Ryzen 5 5600X, RTX 3060 Ti, 32GB RAM
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- PC Architech Branding
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann