- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Úgy állítottam be a RPi-t, hogy 1 óta tétlenség után alvóba menjen. Ez szépen megy is, de sajnos innen csak billentyűzettel vagy egérrel tudom visszahozni,
Libreelec?
Alvó állapotról vagy képernyővédőről beszélünk? Mert tudtommal alvó állapotból nem lehet visszahozni. Ezt nem támogatja a Pi. -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
Indítsd újra. A hivatkozott repo-nak a Kiegészítők/Telepítés tárolóból-ban kellene lennie. Ha ott van, lépj bele és addig menj egyre beljebb, míg nem találsz egy listát. A legalsó lesz a Transmission.
Asztalival GUI-val kipróbáltam, működik.(#24359) debianos:
Bár a Pi3 az eddigi legkomolyabb teljesítményű Pi, azért nagy csodás ne várj. YT böngészőből elégé elvetélt szerintem. (Pi2-n tuti) Office még csak-csak, de azt is visszafogottan. Egy komoly, makrókkal teli tűzdelt és több tíz-ezer cellás táblázattól szerintem le is menne hídba. -
Alapból csak egy GUI egy már futó transmissionhoz tudsz vele kapcsolódni, és a kodi felületén tudod vezérelni vele a transmission-t. Ha azt szeretnéd, hogy a libreelec alól fusson a transmission, akkor egy külső tárolóból kell hozzáadni, pl. [Thoradia].
-
ger1895
csendes tag
Szerintem jó fele kapirgálsz azzal a muteval mert a jobb felső sarokban piroa áthúzott hangszoró bizony azt jelenti. Kikapcsolni vagy yatse-ból lehet, vagy a webes felületen (raspi ip:8080), vagy egy billentyűzet F8 gombjával. Remélem segítettem és nem vezettelek még sötétebb vízekre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest