- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Úgy állítottam be a RPi-t, hogy 1 óta tétlenség után alvóba menjen. Ez szépen megy is, de sajnos innen csak billentyűzettel vagy egérrel tudom visszahozni,
Libreelec?
Alvó állapotról vagy képernyővédőről beszélünk? Mert tudtommal alvó állapotból nem lehet visszahozni. Ezt nem támogatja a Pi. -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
Indítsd újra. A hivatkozott repo-nak a Kiegészítők/Telepítés tárolóból-ban kellene lennie. Ha ott van, lépj bele és addig menj egyre beljebb, míg nem találsz egy listát. A legalsó lesz a Transmission.
Asztalival GUI-val kipróbáltam, működik.(#24359) debianos:
Bár a Pi3 az eddigi legkomolyabb teljesítményű Pi, azért nagy csodás ne várj. YT böngészőből elégé elvetélt szerintem. (Pi2-n tuti) Office még csak-csak, de azt is visszafogottan. Egy komoly, makrókkal teli tűzdelt és több tíz-ezer cellás táblázattól szerintem le is menne hídba. -
cigam
titán
Alapból csak egy GUI egy már futó transmissionhoz tudsz vele kapcsolódni, és a kodi felületén tudod vezérelni vele a transmission-t. Ha azt szeretnéd, hogy a libreelec alól fusson a transmission, akkor egy külső tárolóból kell hozzáadni, pl. [Thoradia].
-
ger1895
csendes tag
Szerintem jó fele kapirgálsz azzal a muteval mert a jobb felső sarokban piroa áthúzott hangszoró bizony azt jelenti. Kikapcsolni vagy yatse-ból lehet, vagy a webes felületen (raspi ip:8080), vagy egy billentyűzet F8 gombjával. Remélem segítettem és nem vezettelek még sötétebb vízekre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Házimozi haladó szinten
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Gamer gép vagy bármire! I9/RTX5070/64gbDDR5/2TB SSD/Blu-Ray író
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest