Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz
Kferi899 #45270 üzenetére
nekem ubuntu van fent hasonlo celbol, de a raspbian is tokeletes.
en maradnek a server valtozatnal, felesleges a desktop valtozat, ugyis SSH-n szeretned elerni. nekem a qbittorrent es a plex is dockerbol fut, akar lehetne "nativban" is de ha mar ugyis felraktam a dockert mas miatt igy ezek is containerbol futnak.
csak egy 500GB-s laptop HDD-m van egy olcso usb3-as gembird hazban.
1TB-s HDDknel mar eros a gyanu hogy SMR-s ami performance gondokat okozhat, en nem probaltam meg olyat de ha mar ugyis adott majd probald ki hogyan hasit.
nalam ext4-re van formazva.
milyen gyors a neted?ja es az enyem csak egy 2GB-os RPi4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Gamer PC - i5 9600k, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest