Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csimpas
üzenetére
Köszönöm a választ, de nem igazán erről van szó.
Minden logika szerint működnie kell annak, hogy a mobiltelefonról minden trükközés nélkül tudjam távirányítani az XBMC-t (amit engedélyeztem is neki a menüben).
A Bubble-lel minden további nélkül lehet DLNA-klienst távirányítani, hiszen arra van -- csak valamiért nem látja az XBMC szemével a hálózati meghajtót. Ezzel vagyok elakadva: az XBMC a saját felületén látja a DLNA-megosztást annak tartalmával, a Bubble látja, hogy az XBMC látja a DLNA-t -- csakhogy magát a tartalmat nem látja benne, tehát maguk a zenefájlok nem jutnak el a Bubble-ig.
És itt van nekem két problémám:
1. Nem értem a Bubble logikáját, számomra kaotikus, bár biztosan ésszerű, csak még nem jöttem rá,
2. Nem ismerem az XBMC működését, nem tudom, hogy pontosan mit takar az, hogy Library, csak nay vonalakban sejtem. Gondolom, arról van szó, hogy készítsen egy indexet az általa látott tartalomról, amit az Xbian pár óta alatt végre is hajtott, a Raspbian viszont nem csinálja végig.Feltételezem, ennek az indexnek a hiánya okozza a gondomat, ami egyébként egy teljesen triviális igény lenne.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vírusirtó topic
- Elden Ring
- BestBuy topik
- LG LCD és LED TV-k
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- darkFlash CF8 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann