- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Szia! Nem akarlak összezavarni, de szerintem az RPi azért nem tud több torrentet elvinni, mert akkor több fájlt kell párhuzamosan írnia az USB-n keresztül, amit nem bír jól kezelni, (mert gondolom mindenki winyóra, vagy Pendrive-ra tölt). Sajnos még nem próbáltam torrentezni a BPi-vel, de szerintem jobban bírná, mivel két USB-je van, vagy SATA-s winyót is rá lehet akasztani. Fut rajta a Raspbian is éppen azzal megy most (de tök hülye vagyok még a linuxhoz, telepíteni se tudok még egy lefordítandó állományt, nem, hogy torrentet állítsak be...) ezért nem próbáltam, csak töprengek. Maga az A20 is bikább, 1G-s a LAN is, elég jó lehet vele netezni, na kell türelem, de nem vész. Android is szépen fut, arra is vannak torrent appok bőven. Ha lesz érkezésem, Android alatt felteszek egyet és kipróbálom, de nem sok időm van, ezért nem akarok ígérgetni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Dell OptiPlex 390,8 GB,i5-2500, 256 SSD,500 HDD
- Garis Gamer Gép - TUF B850M, Ryzen 5 9600X, 32GB DDR5, RX 6750XT, 2 TB M.2 SSD, 850W, Vízhűtés
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600 8GB, Ryzen 5 3600,16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (31)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-12400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (30)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest