- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
wassermann #9374 üzenetére
Erre el is felejtettem válaszolni. Igen az illesztés lesz a nagy feladat, attól fázok legjobban, mert életem eddigi legnagyobb teljesítménye elektronikából, hogy egy barátommal több mint húsz éve építettünk autóhoz egy világításőrt kapcsolási rajz alapján. Én terveztem hozzá a nyákot olyan gyűrű alakúra, hogy rá lehetett húzni a hangszóró mágnesére. Nagyon büszke voltam rá, de fogalmam sem volt róla hogy működik
Szóval most próbálom kikupálni magam ilyen téren de ahogy beleásom magam egyre ijesztőbb mennyi mindent kéne tudnom. Húsz éve kellett volna ezt elkezdeni...
De majd segítséget fogok kérni, ítt és a hobby elektronikás topicban úgy látom komoly tudású emberek vannak.
Lépésenként fogok haladni. Első célkitűzés egy sima fordulatszám érték kinyerése a jeladó jeléből, az olyan 2 volt körüli feszültséget produkál. Persze elektromágneses szóval fog kelleni gondolom dióda, meg nem tudom a jelforma milyen, stb... De majd kialakul
Most még az infót gyűjtöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Disney+
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest