Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter789

senior tag

válasz CharlieDrop #7665 üzenetére

Ez persze relatív hogy kinek mi a drága, de már ennyiért is vannak jó megoldások: [link] - 4 éve még több mint a duplájáért voltam kénytelen megvenni a 10.1 colos FA1011-est - ha most vennék akkor egy fenti kit-et választanék CarPC-s célra...

A multimédiás oldal el is kerülte a figyelmemet az előző válasznál - tény hogy ilyen célra nem alkalmas egy kisebb OpenWrt-s router - de nem is biztos hogy érdemes keverni a két funkciót, lehet jobb ha két egymástól független autonóm rendszer adja, max egyik leosztja a netet a másiknak...

szerk: az FM rádió kérdése megoldható pl egy TEA5767 modullal - nem lesz a csúcsok csúcsa, de arra hogy híreket halgasson az ember arra elmegy...

Az "élő" adásokra pedig én mást agyaltam ki, a megvalósításig még nem jutottam el de kb már megvan hogy mit hogyan: a MusicFM MusicKillers esti szettjeit szoktam hallgatni - van amelyik tetszik, van amelyik picit távolabb áll tőlem, de azért általában jók - és ezeket le lehet tölteni utólag a hivatalos oldalukról. Egy egyszerű perl progival végigfésülöm a letöltő oldalt, kiválogatom belőle az aktuális .mp3 linkeket, megnézem hogy esetleg nem lett e már letöltve előbbre és ha nem akkor lehúzza a fájlokat. Mindezt persze csak otthoni wifi kapcsolaton. Így automatikusan meglesznek a háttértáron mindig a legújabb mixek - ami tetszik az megmarad, ami meg nem az én stílusom azt törlöm kézzel...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés