- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
lord.lakli #7007 üzenetére
az en tp-link tl-wr1042nd routeremet egyszer sem (egyszer sem) kellett ujrainditani, amiota vagy 3 eve megvettem - csak ha a konfiguracio megkivanta vagy valamit kabeleztem indult ujra. csakis azert vettem ezt az uj routert, mert az elozo d-link dir-300 -as routeremet naponta tobbszor kellett ujrainditani, ezen esetek tulnyomo resze kozvetlen egymas utan kellett tortenjen (ertsd: ujrainditom, feall, 10 masodperc mulva befagy). a pppoe szolgaltatom nem valtozott. a d-link ugyfelszolgalattal valo fel evig tarto levelezes utan meguntam. nalam a d-link fos, a tp-link hibatlan, ha mar mas is leirhatta.
-
vargalex
félisten
válasz
lord.lakli #7007 üzenetére
Szia!
Soha nem használtam gyári firmware-t egyetlen routeremen sem, de ha jól tudom, ez a probléma TP-Link esetén csak a régi típusokat érinti. Illetve szerintem a gyártó továbbra is 5 év garanciát ad. Az olcsóság pedig még mindig előny. Különösen úgy, hogy minden ma kapható típusra tehető OpenWrt.
Azt egyébként milyen forrásból tudod, hogy a nagy számú reklamáció miatt csökkentették 2 évre a garit? Mondjuk abból is sok volt a hiányos tudás miatt történt félreflash-elés...Ha egy router OpenWrt kompatibilis, akkor bizony nagy változásnak kell lennie, hogy egy következő revízió ne legyen támogatott. Két ilyen változás van egyébként:
1.SoC-ot cserélnek olyanra, aminek nem nyílt a forrása. Ezzel nem lehet sajnos mit kezdeni.
2. Kicserélik a flash-t egy 2 MB-osra.Szerencsére ez utóbbi manapság nem jellemző. De egyik sem nevezhető kis változásnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fogyjunk le!
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- Gamer pc 1080p
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest