Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
cog777
üzenetére
Azért jó lenne még egy SSH server (távolról WAV file csere, esetleg Python scriptfájl csere), VNC távoli asztal (mondjuk itt egyelőre nemtom igazából mire is kell konkrétan, de még jól jöhet, meg megszoktam), stb.
"Esetleg csinalnek egy telepitoszkriptet, ami minden fuggoseget telepit"
Az ötlet jó, sőt előremutató. Csak még nem annyira csináltam konkrétan ilyet, és most nem biztos hogy lesz sok fölös időm kikísérletezni.
Aztán ez most lehet hirtelen előítélet miatt is, de egy teljesen más projektben most hasonlót csinálok, és baromira unom... (a régi programozó ESP8266 C/C++-os platformio-os kódját írnám csere-modulokra, de az istennek nem fordul még mindig le a kb. 8. hiányzó függőség levadászása után se.)
De ok, akkor nekiállok, aztán meglátjuk fut-e a Lite-on könnyen...Docker: ez nekem is eszembe jutott. De sajnos még nem értek hozzá.
Illetve a konténerezés mekkora plusz erőforrást eszik, egy ilyen régi lassú HW-en ?
Amint lesz egy kis fölös időm mindenképp neki akarok állni tanulni Docker-t. Egy munkához már jó lett volna pont nemrég külföldön. De nem tudtam megoldani jól, legalábbis gyorsan nem. Egy eléggé "Windows-ellenes" tulaj kamerarendszeréhez
( [link] )
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- Eladó gamer PC
- ASUS ROG STRIX RTX 3060 gamer PC i5-11600K, 1TB NVMe, dobozokkal
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(
wassermann