- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
azbest #42089 üzenetére
A docker image készítőjén múlik, de az is csak 1 beállítása a konténerek. Magának a konténernek a konfigja (létrehozása) ugyanolyan macera. Jó, lehet azzal kezdeni, hogy a portainer-t telepíted, és a GUI-ból "hozzácsapod" a többit, de ott is nagyon oda kell figyelni mit miért pipálsz be/ki, vagy hogy a portokoat, IP címeket hova állítod.
Persze ha elég türelmes - és ügyes - vagy, akkor készíthetsz magadnak egy scriptet, ami felveszi az összes konténert olyan beállításokkal, ami neked tetszik, de ez sem kezdőknek való móka.
Plusz ugye ott vannak az én rossz tapasztalataim(Se elindítani, de törölni nem tudtam a dokker image-t), ami miatt nem szimpi. Persze ettől még másnak simán működhet hosszútávon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest