- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
sztanozs #41808 üzenetére
jaja, ha jól emlékszem a /etc/sudoers.d mappában van az a konfig, ami pi user jelszó nélküli adminra váltását adja.
Nem is nagyon értem a többiek problémáját. Simán lehet mindent állítani. Akár azt is, hogy a root-an is legyen jelszava vagy be tudjon lépni vagy azt is hogy más user legyen admin.
Ha jól emlékszem nemrég, amikor másik felhasználót hoztam létre arra kellett még figyelni, hogy minden csoportba tegyem be az új felhasználót is, amiben a pi is benne van, hogy mindent elérjen. Én egyébként a titkosított homehoz hoztam létre egy új usert, mert olyan helyen terveztem hagyni egy pi-t, ahol más is könnyen hozzáférhetne az sd kártyához és kellemetlen lenne, ha ki tudná olvasni a kódolatlan fájlrendszert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest