- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy-két
tag
DLNA nem oldotta meg a problémát, így kipróbáltam a rendszer szintű csatolást, de nem akar működni a felcsatolás.
nano /storage/.config/system.d/storage-movies.mount
//itt beadtam ezt
[Unit]
Description=test nfs mount script
Requires=network-online.service
After=network-online.service
Before=kodi.service
//open media vault-os a hálózati adattároló
[Mount]
What=192.168.1.21:/export/KulsoWinyo
Where=/storage/KulsoWinyo
Options=
Type=nfs
[Install]
WantedBy=multi-user.target
//aztán engedélyeztem
systemctl enable storage-movies.mount
//és volt reboot isDe érzem hogy valahol itt kell lennie a hibának, mert NFS, DLNA és Samba esetén is a sávszélesség neki, de ugyebár azt a csatolást a kodi-n belül csináltam. Szólt a kodi is hogy a tároló sebessége alacsonyabb mint a lejátszásé
Más: a hw dekódolás mindkettő (omx, meg mmal (?) be volt kapcsolva, próbáltam ígyis úgyis, hogy hol egyik volt bekapcsolva, hol másik, nem segített.
MMal az szaggat, omx, meg csak hangot ad, madj szaggat, s utána bekésve megjön a kép is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged