- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
kovbandi82 #28437 üzenetére
Én ezt követve raktam át az sd-ről a winyóra: [link]
A winyó uuid résznél kicsit változott már, de úgy emlékszem a hibaüzenetből rá lehet jönni, hogy mit kell másképp.
Így hirtelen nem éreztem változást, amire használva van, az ugyanolyan gyors/lassú (nézőpont kérdése
)
Fut rajta domoticz ház okosító app, influxdb adatbázis progi, grafana (grafikus webes megjelenítő), kodi, transmission. Eddig bír mindent, és nem aggódok az sd kártya miatt. Mehetne az új raspian csak winyóról is, de nekem nem bootolt be, pendriveról ment, tehát működik az usb boot lehetőség, de 3 külső winyó közül egyikkel se sikerült, írják is hogy winyó függő, nem garantálják hogy minddel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Milyen házat vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- PH! aranyköpések
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest