- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drbubo0017
kezdő
válasz
Csicsóka #28019 üzenetére
Szia,
Csak tanulságképpen a 20x4-es LCD kijelzőt I2C vezérlővel együtt nagyon baráti áron rendeltem. 1000 Ft körül tokkal vonóval 09.23-án. Aztán jött az üzenet, hogy postára adták, majd 10.13-án, hogy a kínai posta törölte a kézbesítést. Írtam az eladónak, de semmi válasz nagyon sokáig. kb. 4 levél ment neki. Az Alin lévő Tranzit információ ellenére egyszercsak meghozta a posta. Érdekes módon ugyanaz nap reagált az eladó is. Ebből a tanulság, hogy a tranzit információra nem lehet hagyatkozni.
Üröm az örömben, hogy az LCD kijelző bent az üveg mögött picit megvan hajolva. De ez inkább esztétikai hiba, működésre nincs hatással. Bár levelezek ez ügyben még az eladóval.
Viszont ég és föld a 16x2 és 20x4 kijelző. Így már minden információ ott van kint lejátszáskor. LCDd.conf-ban kellett állítani a HITACHI drivernél 16x2-ről 20x4-re illetőleg az LCD.xml-t szabtam egy kicsit át.
Borzasztóan nagy a kijelző mögötti lapka így kereshetek másik dobozt a házi média lejátszónak.Ü
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest