- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
válasz
Csicsóka
üzenetére
A loadkesy az a prog. start előtt van.
Próbáltam Raspbian-nal megoldani ,de nem jártam sikerrel. Az sd kártya boot partícióját sikerült mount-olnom ,de a többire hibát dobott.
Utána megpróbáltam "dózerrel" és tálaltam egy progit amivel sikerült megoldanom. 
Ez alapján kezdtem neki ,de sok minden nem működött úgy ahogy ott írták - gondolom az eltelt két év alatt volt néhány frissítés a rendszeren és azért - azután keresgettem még és tálaltam ezt és ezt és ezekből sikerült nagynehezen összekovácsolni. (majdnem 0 linux tudással !!!
) Tapasztalt még nincs ,még csak ott járok ,hogy végre "működik" ! Lehet finomhangolni/testre szabni ,de ott még nem járok. Egyenlőre örülök hogy sikerült feléleszteni ,ráadásul úgy hogy egy digi card is rá van dugva !
Az autostartra van valami tipped esetleg ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 4060 , 16GB RAM , 512TB NVME , 1TB HDD
- Crucial MX500 500GB Enterprise Ssd
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbáltam Raspbian-nal megoldani ,de nem jártam sikerrel. Az sd kártya boot partícióját sikerült mount-olnom ,de a többire hibát dobott.
Utána megpróbáltam "dózerrel" és tálaltam egy progit amivel sikerült megoldanom. 
) Tapasztalt még nincs ,még csak ott járok ,hogy végre "működik" ! Lehet finomhangolni/testre szabni ,de ott még nem járok. Egyenlőre örülök hogy sikerült feléleszteni ,ráadásul úgy hogy egy digi card is rá van dugva !
wassermann